Μουμούρης - Γιαννακοπούλου: Με τις κόρες τους στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας

Στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές μοιράστηκε η Νάντια Γιαννακοπούλου μέσω Instagram.

Μουμούρης - Γιαννακοπούλου: Με τις κόρες τους στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας

Διανύουμε το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και για τους περισσότερους οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν σιγά-σιγά στο τέλος τους. Μεταξύ αυτών και ο Μάξιμος Μουμούρης με τη Νάντια Γιαννακοπούλου. Το ζευγάρι βρέθηκε στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας όπου πέρασαν μερικές ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης με τις κόρες και άλλα μέλη της οικογένειάς τους.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου θέλοντας να αποχαιρετήσει το αγαπημένο της μέρος δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στο προφίλ της γράφοντας:

«Οικογενειακές στιγμές στην Καρδαμύλη… Θα μας συνοδεύουν και θα μας δίνουν δύναμη όλο το χειμώνα.

Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Ξανά εδώ.

Σε αυτό το μαγικό μέρος.»

Στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε είδαμε τις τρεις κόρες του ζευγαριού, τα ανίψια τους, τον μπαμπά της Νάντιας Γιαννακοπούλου με τα εγγόνια του και τον Μάξιμο Μουμούρη να… ψαρεύει.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην gallery που ακολουθεί.

Νάντια Γιαννακοπούλου – Μάξιμος Μουμούρης: 21 χρόνια μαζί

Ο Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι ένα δεμένο και αγαπημένο ζευγάρι. Είναι μαζί 21 χρόνια και έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια. Ο ένας είναι πάντα στο πλευρό του άλλου, στα εύκολα, στα δύσκολα, στις χαρές, στις λύπες.

Τον περασμένο Ιούλη με αφορμή την επέτειό τους, η Νάντια Γιαννακοπούλου έγραψε στο Instagram της:

«Σαν σήμερα 21 χρόνια πριν ξεκινούσαμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι μαζί.

21 καλοκαίρια μετά με τρεις υπέροχες κόρες, μετά από τόσες όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί…

Amor Vincit Omnia

Σ' αγαπάω τόσο πολύ»

moumouris-giannakopoulou-epeteios.jpg

Ο Μάξιμος Μουμούρης δεν έχει λογαριασμό στο Instagram και γενικά διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την οικογενειακή του ζωή. Εξαίρεση αποτελούν οι λίγες δηλώσεις για την οικογένειά του σε συνεντεύξεις του κατά καιρούς.

Σε μία από αυτές στο «MEGA Καλημέρα» είχε πει για τη σύζυγό του:

«Η γυναίκα μου έκανε το πρώτο βήμα να με προσεγγίσει, κι εγώ δεν αντιστάθηκα, ποιος να αντισταθεί στη Νάντια; Είμαστε 14 χρόνια παντρεμένοι και 20 χρόνια μαζί. Ακόμα συνεχίζει να υπάρχει ένας ανοιχτός δίαυλος. Προσπαθούσαμε πάντα να τον κρατάμε ανοιχτό.»

https://www.instagram.com/p/CvZRLzaKVC3/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved