Τζένη Θεωνά: Ενθουσιάστηκε με τη χριστουγεννιάτικη χειροτεχνία του γιου της

«Εσείς στολίσατε ή στολιστήκατε;»  έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

Τζένη Θεωνά: Ενθουσιάστηκε με τη χριστουγεννιάτικη χειροτεχνία του γιου της

Η Τζένη Θεωνά διανύει μια πολύ παραγωγική περίοδο. Παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά την εκπομπή «Μαμά-Δες» στην ΕΡΤ και πρωταγωνιστεί στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Ο χρόνος λόγω γυρισμάτων περιορισμένος, ωστόσο, επειδή είναι σύζυγος και μαμά, κάνει ότι μπορεί για να τα προλάβει όλα (για την ακρίβεια όσο το δυνατόν περισσότερα).

Η χειροτεχνία του Αρίωνα

Η ηθοποιός γενικά δεν αποφεύγει τις αναρτήσεις με τον Αρίωνα αλλά έχει ένα μέτρο. Από τις σχετικά πρόσφατες, ήταν από μία από βόλτα τους στην παιδική χαρά με τον μικρό να κρύβει το πρόσωπό του πίσω από ένα φύλλο.

theona-gios.jpg

Πριν μερικές ημέρες έκανε μια νέα ανάρτηση δείχνοντας αυτή τη φορά τη χριστουγεννιάτικη χειροτεχνία του Αρίωνα. Ήταν ένα χάρτινο δέντρο το οποίο φόρεσε ως στέμμα. « Εσείς στολίσατε ή στολιστήκατε;» σχολίασε με χιούμορ.

theona-jenny.jpg

«Ο γιος μου με έχει ρωτήσει αν είμαι έγκυος λόγω ενός φουσκώματος»

Για την πρώτη φορά που έμαθε ότι είναι έγκυος, για τον Δήμο Αναστασιάδη αλλά και για τον γιο τους, μίλησε η ηθοποιός στην εκπομπή « Πάμε Δανάη».

https://www.instagram.com/p/Cu9oI2dMfrn/

«Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι θα γίνω μαμά ήμουν φοβερά ήρεμη, χαρούμενη και ευτυχισμένη. Ήταν ένα μικρό σοκ όταν γέννησα, ένιωθα ότι κάτι μου λείπει. Όταν δε ανακοίνωσα στον Δήμο Αναστασιάδη ότι είμαι έγκυος μου είπε να του στείλω φωτογραφία να δει τι έχει αλλάξει πάνω μου. Ο Δήμος είναι μπαμπάς-παιδί, είναι κοντά στο παιδί ως παιδί ο ίδιος», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CxaF_MUsaRP/

Ακόμη, ανέφερε πως τόσο εκείνη όσο και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι άνετοι με το παιδί σε πολλά ζητήματα, με τον γιο της να την ρωτά εάν είναι έγκυος λόγω ενός φουσκώματος.

https://www.instagram.com/p/CsGcFmBM2fp/

«Έχει αρχίσει να επεξεργάζεται την ιδέα για αδερφάκι, λόγω του σχολείου», σχολίασε η ηθοποιός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved