Τζένη Θεωνά: Ο Αρίωνας στο πιλοτήριο αεροσκάφους

Μία νέα φωτογραφία του 4χρονου γιου της δημοσίευσε η Τζένη Θεωνά.

Τζένη Θεωνά: Ο Αρίωνας στο πιλοτήριο αεροσκάφους

Η Τζένη Θεωνά δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά στιγμιότυπα με τον γιο της το τελευταίο διάστημα. Μετά τη φωτογραφία με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον Αρίωνα στο Καλλιμάρμαρο, το Σαββατοκύριακο ανήρτησε στο προφίλ της στο Instagram μία ακόμα φωτογραφία του 4χρονου αγοριού.

jenny-theona-gios.jpg

Ο Αρίωνας κάθεται στη θέση του πιλότου σε ένα ακινητοποιημένο αεροσκάφος και η ηθοποιός τον φωτογραφίζει από πίσω. Η Τζένη Θεωνά δημοσίευσε την συγκεκριμένη φωτογραφία για να υπενθυμίσει στους ακολούθους της το εβδομαδιαίο της ραντεβού στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Μαμά-Δες», κάθε Κυριακή, την εκπομπή που παρουσίαζε σε εβδομαδιαία βάση και την περσινή χρονιά. Να σας θυμίσουμε ότι φέτος η εκπομπή έχει διττή ονομασία. Λέγεται και «Μπαμπά-Δες» και την εκπομπή του Σαββάτου την παρουσιάζει ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Τo εβδομαδιαίο μας ραντεβού Κυριακή στις 16.00 στην #ερτ1 . Αφεθείτε στα χέρια μας για μία ώρα ακριβώς. Το αποτέλεσμα θα μας απογειώσει πιστεύω αμφότερους. @mamampampa_des σε λίγο με υπέροχους καλεσμένους @ertofficial Πιλότος μας ο #Ariwnas» έγραψε στην ανάρτησή της.

Η ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστεί και στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι». Πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Studio 4» και για το νέο της ρόλο είπε:

«Δεν μπορώ να περιγράψω την αγωνία μου ξεκινώντας. Είχα αδιανόητο άγχος και στρες. Ήταν πολύ μεγάλη αλλαγή από το προηγούμενο πρότζεκτ, να βρω έναν νέο χαράκτηρα, έναν νέο κώδικα».

https://www.instagram.com/p/CxGihHpMGSH/

Στην ίδια συνέντευξη είπε για τον γιο της:

«Μου είπε κάτι καταπληκτικό χθες. Συγκινήθηκα, ένιωσα πιο περήφανη από ποτέ. Τρώγαμε μακαρόνια, του δίνω, τρώει και αυτός. Μου λέει καίνε… Του λέω δεν καίνε καθόλου και μου απαντάει: “Εγώ είμαι διαφορετικός άνθρωπος και νιώθω αλλιώς”. Χάρηκα τόσο πολύ, αν μπορεί να αντιληφθεί ότι είμαστε όλοι μας διαφορετικοί και για το ίδιο ακριβώς πράγμα μπορεί να αισθανόμαστε τελείως διαφορετικά, είναι μια πολύ καλή βάση… για να δουλέψει με τον ψυχολόγο του. Ένιωσα καλά γιατί στα αλήθεια αυτό με νοιάζει, να είναι ψυχικά καλά».

https://www.instagram.com/p/Cu9oI2dMfrn/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved