Τζένη Θεωνά: Η selfie με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον γιο τους στο Καλλιμάρμαρο

Μία φωτογραφία με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον μικρό Αρίωνα δημοσίευσε μετά από καιρό η Τζένη Θεωνά.

Τζένη Θεωνά: Η selfie με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον γιο τους στο Καλλιμάρμαρο

Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά για την Τζένη Θεωνά, την οποία εκτός από την εκπομπή «Μαμά-δες στην ΕΡΤ», φέτος την απολαμβάνουμε και στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» στο ίδιο κανάλι.

https://www.instagram.com/p/CxVt6cyMkw5/

Οι περισσότερες αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αφορούν τη δουλειά της, ανάμεσα στις πιο πρόσφατες, όμως, ξεχωρίζει μία φωτογραφία με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον μικρό Αρίωνα. Οι τρεις τους βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Καλλιμάρμαρο για να δουν από κοντά τον Στέφανο Τσιτσιπά να αγωνίζεται το κορτ που στήθηκε εκεί για το Davis Cup.

«Καλλιμάρμαρο, Στέφανος Τσιτσιπάς και τ' αγόρια. Η προηγούμενη Κυριακή. Tι σχέδια κάνετε για την επόμενη;» έγραψε στην ανάρτησή της.

theona-anastasiadis-gios.jpeg

Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός δεν αναρτά συχνά φωτογραφίες με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον γιο της. Οι τελευταίες που είχε μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram ήταν από την Κέρκυρα έναν μήνα πριν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

athanasiadis-me-gio1.jpg

Instagram / jennytheona

Η Τζένη Θεωνά μίλησε για τον γιο της και τη μητρότητα στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ όπου βρέθηκε καλεσμένη λίγες μέρες πριν. Όπως είπε τη νοιάζει ο γιος της να είναι ψυχικά καλά και πρόσφατα είχε νιώσει συγκίνηση με μία ατάκα που της είπε.

«Μου είπε κάτι καταπληκτικό χθες. Συγκινήθηκα, ένιωσα πιο περήφανη από ποτέ. Τρώγαμε μακαρόνια, του δίνω, τρώει και αυτός. Μου λέει καίνε… Του λέω δεν καίνε καθόλου και μου απαντάει: “Εγώ είμαι διαφορετικός άνθρωπος και νιώθω αλλιώς”. Χάρηκα τόσο πολύ, αν μπορεί να αντιληφθεί ότι είμαστε όλοι μας διαφορετικοί και για το ίδιο ακριβώς πράγμα μπορεί να αισθανόμαστε τελείως διαφορετικά, είναι μια πολύ καλή βάση… για να δουλέψει με τον ψυχολόγο του. Ένιωσα καλά γιατί στα αλήθεια αυτό με νοιάζει, να είναι ψυχικά καλά»

https://www.instagram.com/p/CvUNe2nMVMh/

Στην ίδια συνέντευξη η Τζένη Θεωνά αποκάλυψε ότι πλέον είναι πιο ήρεμη σε σχέση με μερικά χρόνια πριν όταν ο Αρίωνας ήταν μικρότερος.

«Είμαι σε πολύ καλό σημείο, νιώθω πολύ καλά για πολλά πράγματα, σε αντίθεση με δύο χρόνια πριν, που ήταν ο Αρίωνας μικρός, είχαν γίνει πολλές αλλαγές και είχα ζοριστεί πάρα πολύ. Εκείνη ήταν πολύ δύσκολη χρονιά, ήταν πραγματικά ένα βάσανο. Αισθανόμουν σε όλα κακή. Τώρα νιώθω πιο ώριμη και ήσυχη από ποτέ».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved