Τζένη Θεωνά: Ο γιος της κρύβεται - Δεν θέλει να τον φωτογραφίσει

Στον Αρίωνα δεν αρέσει να τον φωτογραφίζουν. 

Τζένη Θεωνά: Ο γιος της κρύβεται - Δεν θέλει να τον φωτογραφίσει

Τζένη Θεωνά

Instagram /jennytheona

Μπορεί και φέτος το πρόγραμμα της Τζένης Θεωνά να είναι φορτωμένο καθώς έχει γυρίσματα τόσο για την εκπομπή «Μαμά-Δες» που παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά στην ΕΡΤ όσο και για τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» στον οποίο συμμετέχει, όμως ο γιος της παραμένει προτεραιότητα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται στιγμιότυπα με τον Αρίωνα ειδικά όταν εκείνος παίζει αμέριμνος ή δεν της δίνει σημασία.

Όπως, συνέβη στο Καλλιμάρμαρο όπου πήγαν για να δουν από κοντά τον Στέφανο Τσιτσιπά και η μαμά Τζένη έβγαλε μια selfie,

https://www.instagram.com/p/CxaF_MUsaRP/

ή όταν o μικρός βρέθηκε στο πιλοτήριο,

https://www.instagram.com/p/CxktLcwsuxL/

αλλά και περπατούσε με το σωσίβιο του τις φωτοστις διακοπές.

https://www.instagram.com/p/CvUNe2nMVMh/

Όπως βλέπετε, σε όλες τις φωτογραφίες ο μικρός κοιτάζει αλλού ή δεν έχει πάρει καν είδηση ότι η μαμά του τον φωτογραφίζει.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός σε ένα ακόμα στιγμιότυπο που μοιράστηκε, ο Αρίωνας μισεί τις φωτογραφίες αλλά λατρεύει τη φύση. Εξ ου και έκρυψε το πρόσωπο του πίσω από ένα φύλλο.

theona-gios.jpg

Η ηθοποιός μιλώντας για τον γιο της στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι σε πολύ καλό σημείο, νιώθω πολύ καλά για πολλά πράγματα, σε αντίθεση με δύο χρόνια πριν, που ήταν ο Αρίωνας μικρός, είχαν γίνει πολλές αλλαγές και είχα ζοριστεί πάρα πολύ. Εκείνη ήταν πολύ δύσκολη χρονιά, ήταν πραγματικά ένα βάσανο. Αισθανόμουν σε όλα κακή. Τώρα νιώθω πιο ώριμη και ήσυχη από ποτέ».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved