Τζένη Μπότση: Άρχισε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό - Η ανάρτηση με την κόρη της

Και η Τζένη Μπότση, ανάμεσα στις μαμάδες που στόλισαν μέσα στον Νοέμβριο.

Τζένη Μπότση: Άρχισε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό - Η ανάρτηση με την κόρη της

Την αρχή έκανε η Δούκισσα Νομικού. Βλέπετε ήταν η πρώτη διάσημη μαμά που φρόντισε αρχές Νοέμβρη να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο φορώντας καλοκαιρινά. Το παράδειγμά της ακολούθησαν οι Φαίη Σκορδά, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κατερίνα Παπουτσάκη και Τζένη Μπότση.

Η Τζένη Μπότση, άρχισε να στολίζει το σπίτι της παρέα με την Αλίκη και το γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει την Αλίκη να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

tzeni-mpotsi-(2).jpg

«Και του χρόνου! Ξεκινήσαμε... θα μας πάρει 2-3 μέρες», έγραψε η ηθοποιός στη φωτογραφία που δημοσίευσε, συνοδεύοντας το σχόλιό της με ένα emoji που κλαίει από τα γέλια.

Η Αλίκη κρέμασε τα πρώτα στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και όπως φαίνεται και στην φωτογραφία παραπάνω, κρατά στα χέρια ένα στολίδι με το όνομά της, το οποίο γράφει: «Κάθε χρόνο όλο ψηλώνω, αλλά πώς το διαπιστώνω; Το στολίδι που κρατώ, έχει τρόπο μαγικό. Την κορδέλα αν ξετυλίξεις ευθύς αμέσως θα μετρήσεις, πόσα είναι τα εκατοστά που ψήλωσα και ετούτη τη χρονιά!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved