Τζένη Μπότση: Η κόρη της γιορτάζει με τις φίλες της το Halloween

H μικρή Αλίκη ενθουσιάστηκε με το Halloween party.

Τζένη Μπότση: Η κόρη της γιορτάζει με τις φίλες της το Halloween
Instagram / jennybotsi

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι γιορτάζουν και στη χώρα μας το Halloween κυρίως με πάρτι, μεταμφιέσεις και πολλές κολοκύθες.

Όπως γράψαμε, μεταξύ αυτών που ήδη σκάλισαν την κολοκύθα τους, είναι η Νικολέττα Ράλλη , η Μαντώ Γαστεράτου, η Δούκισσα Νομικού.

Σε …ρυθμούς Halloween όμως κινείται και η Τζένη Μπότση η οποία μπορεί μέχρι πρόσφατα να μην τιμούσε ποτέ τη συγκεκριμένη γιορτή, όμως μετά τη γέννηση της κόρης της, όλα άλλαξαν.

tzeni-botsi-kori-halloween.jpg

Instagram /jennybotsi

Η Αλίκη λοιπόν συναντήθηκε με τις φίλες της από το παλιό της σχολείο, φόρεσαν Halloween στολές και το καταδιασκέδασαν. Κι όπως έγραψε η ηθοποιός:

« It’s always time for party!!!!
Οποίος θυμάται στα παιδικά του χρόνια να γιορτάζει το Halloween 🎃, να σηκώσει το χέρι του..😂. Όσο ζω θα μαθαίνω και μέσα από την Αλίκη το έμαθα κι αυτό. Και στολίζω, και κέικ ανάλογα φτιάχνω, και τη ντύνω ανάλογα…και όλα ανάλογα με τρέλα παράλογα 😂. Όμως για άλλη μια φορά κατάφερα να γελάσω και να χαρώ μαζί της! Και με τις φίλες της! Ήταν συμμαθήτριες στο «παλιό»σχολείο και συνεχίζουν,ακόμα και αν σκόρπισαν πια…Μιλάνε με τον ίδιο τρόπο, γελάνε δυνατά, κοιτάζουν με τα ίδια πονηρά μάτια και τους αρέσουν τα ΙΔΙΑ ρούχα…
Κορίτσια,οι τρεις μαμάδες σας, σας ευχαριστούμε για το υπέροχο show που μας δείξατε».

botsi-tzenni-genethlia.jpg

H Αλίκη Μπότση με την κόρη της.

Η μητρότητα και η λέξη «μάνα»

Η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις για τη μητρότητα και τον αγώνα που έδωσε να αποκτήσει παιδί. Της αρέσει που είναι «μάνα» και όπως μάλιστα τόνισε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού « Καλύτερα δεν γίνεται», την αγαπά αυτή τη λέξη.

1696402665968-422421561-tzeni-botsi.jpg

«Δεν μ’ αρέσει το υποκοριστικό ( « μανούλα») και είμαι υπερήφανη που είμαι μάνα. Το πως θα με προσφωνήσει η κόρη μου είναι κάτι που θα γίνει σπίτι μας. Δεν είναι ωραίο να μειώνουμε το μεγαλείο της μητρότητας. Και ειδικά για μένα που έχω κάνει έναν αγώνα να αποκτήσω αυτό το παιδί, δεν θέλω να το μειώσω καθόλου», είπε η Τζένη Μπότση εξηγώντας και την αντίδρασή της όταν δημοσιογράφος την προσφώνησε «μανούλα» και πρόσθεσε: «Θέλει πολλά κότσια για να τα κάνεις όλα αυτά. Έχουμε ποινικοποιήσει κάποιες λέξεις, θεωρούμε ότι η λέξη “μάνα” έχει μία σκληρότητα αλλά δεν έχει. Έχουμε βάλει κάποιες λέξεις ότι έχουν μία επιθετικότητα, δεν έχουν, εμείς τις κάνουμε. Εγώ την αγαπώ τη λέξη “μάνα”».

tzeni-botsi-kori.jpg

Instagram/ jennybotsi

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved