Νίκη Κάρτσωνα: Ο γιος της γιορτάζει - Η κοινή τους φωτογραφία στο Instagram

Ο 14χρονος Φίλιππος έχει σήμερα την ονομαστική του γιορτή.

Νίκη Κάρτσωνα: Ο γιος της γιορτάζει - Η κοινή τους φωτογραφία στο Instagram

Η Νίκη Κάρτσωνα έχει αδυναμία στο μοναχογιό της και δεν το κρύβει.

«Οι άντρες της ζωής μου» γράφει κάτω από την ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον σύζυγο και τον γιο της σε παλιότερη ανάρτησή της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CpLY53urrZ6/

Σε πιο πρόσφατη δημοσίευσή της, την είδαμε να κάθεται δίπλα στον γιο της που διαβάζει στον κήπο και με τον τρόπο της να του συμπαραστέκεται. «Πάντα δίπλα τους! Γιατί το αξίζουν! Γιατί μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους! Γιατί έρχονται για να δώσουν αγάπη και κυρίως για να δώσουν Φως… #καλημέρα» έγραψε.

https://www.instagram.com/p/CzA77qVCyT_/

Η επιχειρηματίας τα τελευταία χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και η οικογένειά της είναι η πρώτη της προτεραιότητα. Να σας θυμίσουμε ότι παντρεύτηκε με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Νίκο Χατζή το 2007 και δύο χρόνια μετά ήρθε στη ζωή τους ο μοναχογιός τους, Φίλιππος. Το αγοράκι έχει κληρονομήσει την αγάπη του μπαμπά το για το μπάσκετ. Η ίδια σε συνέντευξη της στην Ναταλία Γερμανού μίλησε για την αδυναμία που έχει γιος της στον μπαμπά του:

«Είμαι πιο αυστηρή από τον άντρα μου με το παιδί. Ξέρω πότε να λέω όχι και να το τηρώ. Ο Νίκος παίζει πολύ μαζί του, φοράνε μια φανέλα και παίζουν μπάσκετ με τις ώρες, όταν πάμε στο γήπεδο και τον βλέπει να παίζει φωνάζει σε όλους "Αυτός είναι ο μπαμπάς μου… ο μπαμπάς μου!" έχει κόλλημα με τον πατέρα του».

https://www.instagram.com/p/Cf8UT2DK6Fq/

Η Νίκη Κάρτσωνα μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και σε πολλά από αυτά πρωταγωνιστεί το έφηβο αγόρι. Το παραπάνω είναι ενδεικτικό και μία από τις πολλές φωτογραφίες του γιου της την ώρα που παίζει μπάσκετ.

gios nikis kartsona

H ονομαστική γιορτή του Φίλιππου

Μία νέα ανάρτηση με τον γιο της έκανε η Νίκη Κάρτσωνα σήμερα, ανήμερ ατου Αγίου Φιλίππου. Ο γιος της έχει την ονομαστική της γιορτή και η επιχειρηματίας του ευχήθηκε με μία κοινή τους φωτογραφία.

«Χρόνια πολλά αγόρι μου όμορφο μέσα και έξω! Να χαίρεσαι τη γιορτή σου και εμείς να χαιρόμαστε το μεγαλύτερο δώρο που μας έκανε ο Θεός. Εσένα…»

https://www.instagram.com/p/CznnUoLhFhZ/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved