Νίκη Κάρτσωνα: Κάνει παρέα στον γιο της που διαβάζει

Νέα ανάρτηση με τον Φίλιππο στον κήπο του σπιτιού τους. 

Νίκη Κάρτσωνα: Κάνει παρέα στον γιο της που διαβάζει
Instagram / nikikartsona

Για τη Νίκη Κάρτσωνα η οικογένειά της είναι προτεραιότητα. Όλα τα υπόλοιπα έπονται.

«Είμαι μάνα, σύζυγος και επιχειρηματίας. Αυτή είναι η σωστή σειρά», είχε πει σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

https://www.instagram.com/p/CvuYjSNISXm/

Ως μητέρα θεωρεί ότι είναι αυστηρή, σίγουρα πιο αυστηρή από τον σύζυγό της.

«Είμαι πιο αυστηρή από τον άντρα μου με το παιδί. Ξέρω πότε να λέω όχι και να το τηρώ. Ο Νίκος παίζει πολύ μαζί του, φοράνε μια φανέλα και παίζουν μπάσκετ με τις ώρες, όταν πάμε στο γήπεδο και τον βλέπει να παίζει φωνάζει σε όλους "Αυτός είναι ο μπαμπάς μου… ο μπαμπάς μου!" έχει κόλλημα με τον πατέρα του», ανέφερε παλιότερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

https://www.instagram.com/p/CtBOCkaogAT/

Η νέα ανάρτηση με τον Φίλιππο

Το τελευταίο διάστημα αναρτά πιο συχνά φωτογραφίες με τον μοναχογιό της. Η πιο πρόσφατη ήταν στον κήπο του σπιτιού τους, με τον Φίλιππο να διαβάζει κι εκείνη να είναι δίπλα του, κοιτάζοντάς τον με λατρεία.

https://www.instagram.com/p/CzA77qVCyT_/

«Πάντα δίπλα τους! Γιατί το αξίζουν! Γιατί μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους! Γιατί έρχονται για να δώσουν αγάπη και κυρίως για να δώσουν Φως… #καλημέρα» ήταν το σχόλιό της.

«Είμαι μια μητέρα υποστηρικτική»

Σε συνέντευξή της στο « Εγώ» η Νίκη Κάρτσωνα είχε μιλήσει για τη μητρότητα και για το αν είναι η κλασική μητέρα.

«Λόγω των βιωμάτων μου και της μητέρας μου, είμαι και εγώ μια μητέρα υποστηρικτική. Και επειδή πιστεύω το παιδί μου, είμαι και απαιτητική, όπως ήταν και η μητέρα μου μαζί μου και με τ’ αδέλφια μου», είχε πει.

https://www.instagram.com/p/CwjwmQ1obMy/

Όσο για το αν ο γιος της, έχει ζητήσει αδελφάκι ανέφερε: «Όχι, είναι ένα καλά μεγαλωμένο παιδί. Λαμβάνει όλη τη αφοσίωση και την αγάπη και φαντάζομαι πως όσο περνάνε τα χρόνια, για ένα μοναχοπαίδι είναι κάτι που δεν θα ήθελε να χάσει. Στην πραγματικότητα σαφώς και δεν είναι έτσι καθώς η αγάπη των γονιών είναι ατελείωτη και απεριόριστη. Έτσι, όσα παιδιά και να έχεις την αγάπη τη βρίσκεις και τη διοχετεύεις στα παιδιά σου. Όσον αφορά στον άντρα μου και τη επιθυμία του για δεύτερο παιδί, περάσαμε μια φάση που ειδικά όταν ο Φίλιππος πήγε στο δημοτικό, αισθάνθηκα πως ήταν η στιγμή που ίσως να ήθελα και άλλο παιδί. Όμως, είμαι πολύ ρεαλίστρια και γνωρίζω τον χρόνο που έχω και δεν θα ήθελα με τίποτα το παιδί μου να το μεγαλώνει ένας τρίτος άνθρωπος. Οι γονείς που αφιερώνουν χρόνο στα παιδιά τους είναι «ένα λουλούδι που ανθίζει και φαίνεται αυτό». Τα παιδιά και το μεγάλωμά τους είναι το πιο δύσκολο και το πιο ανταποδοτικό project που μπορεί να σού συμβεί στη ζωή. Η έλλειψη χρόνου ήταν ένας πολύ ανασταλτικός παράγοντας. Επίσης, εγώ και ο Νίκος είμαστε παιδιά από την Καλαμάτα, οπότε δεν έχουμε στην Αθήνα κανένα συγγενή. Οι συγγενείς και η οικογένεια είναι χέρια και βοήθεια που έχουν πολλή αγάπη».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved