Νίκη Κάρτσωνα: Η οικογενειακή φωτογραφία από τις διακοπές

Η Νίκη Κάρτσωνα με τον σύζυγο και τον γιο της σε μία φωτογραφία.

Νίκη Κάρτσωνα: Η οικογενειακή φωτογραφία από τις διακοπές

Για τη Νίκη Κάρτσωνα η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Η αδυναμία στον γιο της δεν κρύβεται και συχνά μέσα από τις αναρτήσεις της μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Το αγοράκι έχει πάρει την αγάπη και το ταλέντο του μπαμπά του στο μπάσκετ και όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο παθιάζεται με το αγαπημένο του άθλημα.

«Ποτέ δε σταματά» είχε γράψει η Νίκη Κάρτσωνα σε ανάρτησή της στην οποία απαθανάτισε τον γιο της, Φίλιππο, να κάνει προπόνηση στο μπάσκετ ακόμα και το καλοκαίρι.

gios nikis kartsona

Αυτήν την περίοδο η οικογένεια απολαμβάνει τις διακοπές της και η επιχειρηματίας δημοσίευσε μία οικογενειακή φωτογραφία, η οποία όπως λέει και η ίδια, έγινε παράδοση, μίας και φωτογραφίζονται με την ίδια πόζα, στο ίδιο σημείο, κάθε χρόνο.

«Κάθε χρόνο ίδια φωτογραφία, στο ίδιο σημείο! Για καλό καλοκαίρι!!»

https://www.instagram.com/p/CvuYjSNISXm/

Να σας θυμίσουμε οτι η Νίκη Κάρτσωνα είναι παντρεμένη με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Νίκο Χατζή. Ο γιος τους Φίλιππος γεννήθηκε το 2009 και έκτοκτε η οικογένεια, ο γιος και ο σύζυγό της, είναι για τη Νίκη Κάρτσωνα πάνω από όλα. Απέχει για πάνω από μία δεκαετία από την τηλεόραση και επαγγελματικά δραστηριοποιείται πλέον στον επιχειρηματικό κλάδο.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» είχε πει: «Το επιχειρείν δεν είναι καθόλου εύκολο ειδικά στις μέρες. Είμαι μάνα, σύζυγος και επιχειρηματίας. Αυτή είναι η σωστή σειρά».

https://www.instagram.com/p/Cm7ERfsIzO1/

Όσο για το ποιος είναι αυστηρός με τον Φίλιππο, εκεί ή ο σύζυγός της είχε πει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού:

«Είμαι πιο αυστηρή από τον άντρα μου με το παιδί. Ξέρω πότε να λέω όχι και να το τηρώ. Ο Νίκος παίζει πολύ μαζί του, φοράνε μια φανέλα και παίζουν μπάσκετ με τις ώρες, όταν πάμε στο γήπεδο και τον βλέπει να παίζει φωνάζει σε όλους "Αυτός είναι ο μπαμπάς μου… ο μπαμπάς μου!" έχει κόλλημα με τον πατέρα του».

https://www.instagram.com/p/CWP1Qw2KTmG/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved