Νίκη Κάρτσωνα: Ο γιος της σχεδόν έφτασε τον μπαμπά του στο ύψος

Η Νίκη Κάρτσωνα απαθανάτισε τον γιο και τον σύζυγό της στη θάλασσα. 

Νίκη Κάρτσωνα: Ο γιος της σχεδόν έφτασε τον μπαμπά του στο ύψος

Η Νίκη Κάρτσωνα αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τον σύζυγό της Νίκο Χατζή και τον έφηβο γιο της, Φίλιππο.

Ωστόσο, ανά διαστήματα θα δημοσιεύσει ορισμένα στιγμιότυπα με τον μοναχογιό της ο οποίος είναι 14 ετών και λατρεύει το μπάσκετ (το μήλο κάτω από τη μηλιά…).

niki-kartsona-2.jpg

Φίλιππος Χατζής

Όσες φορές έχει αναρτήσει φωτογραφίες του είναι σε ένα γήπεδο μπάσκετ να σουτάρει

niki-kartsona-10.jpg

ή να προπονείται.

https://www.instagram.com/p/Cf8UT2DK6Fq/

Πριν μερικές ημέρες η επιχειρηματίας έκανε ακόμα μία ανάρτηση του γιου της μαζί με τον σύζυγό της αυτή τη φορά σε χαλαρές στιγμές στην παραλία.

Όπως βλέπετε, ο Φίλιππος κοντεύει να φτάσει στο ύψος τον πατέρα του.

niki-kartsona-gios-kai-sizigos.jpg

Νίκη Κάρτσωνα: « Είμαι μια μητέρα υποστηρικτική»

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο « Εγώ» η Νίκη Κάρτσωνα είχε μιλήσει για τη μητρότητα και για το αν είναι η κλασική μητέρα.

«Λόγω των βιωμάτων μου και της μητέρας μου, είμαι και εγώ μια μητέρα υποστηρικτική. Και επειδή πιστεύω το παιδί μου, είμαι και απαιτητική, όπως ήταν και η μητέρα μου μαζί μου και με τ’ αδέλφια μου», είπε.

https://www.instagram.com/p/CdSX31kI81f/

Όσο για το αν ο γιος της, είχε ζητήσει αδελφάκι ανέφερε: «Όχι, είναι ένα καλά μεγαλωμένο παιδί. Λαμβάνει όλη τη αφοσίωση και την αγάπη και φαντάζομαι πως όσο περνάνε τα χρόνια, για ένα μοναχοπαίδι είναι κάτι που δεν θα ήθελε να χάσει. Στην πραγματικότητα σαφώς και δεν είναι έτσι καθώς η αγάπη των γονιών είναι ατελείωτη και απεριόριστη. Έτσι, όσα παιδιά και να έχεις την αγάπη τη βρίσκεις και τη διοχετεύεις στα παιδιά σου. Όσον αφορά στον άντρα μου και τη επιθυμία του για δεύτερο παιδί, περάσαμε μια φάση που ειδικά όταν ο Φίλιππος πήγε στο δημοτικό, αισθάνθηκα πως ήταν η στιγμή που ίσως να ήθελα και άλλο παιδί. Όμως, είμαι πολύ ρεαλίστρια και γνωρίζω τον χρόνο που έχω και δεν θα ήθελα με τίποτα το παιδί μου να το μεγαλώνει ένας τρίτος άνθρωπος. Οι γονείς που αφιερώνουν χρόνο στα παιδιά τους είναι «ένα λουλούδι που ανθίζει και φαίνεται αυτό». Τα παιδιά και το μεγάλωμά τους είναι το πιο δύσκολο και το πιο ανταποδοτικό project που μπορεί να σού συμβεί στη ζωή. Η έλλειψη χρόνου ήταν ένας πολύ ανασταλτικός παράγοντας. Επίσης, εγώ και ο Νίκος είμαστε παιδιά από την Καλαμάτα, οπότε δεν έχουμε στην Αθήνα κανένα συγγενή. Οι συγγενείς και η οικογένεια είναι χέρια και βοήθεια που έχουν πολλή αγάπη».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved