Βασιλική Μιλλούση: «Μοντέλα» οι κόρες της - Η χιουμοριστική ανάρτηση

Η φωτογραφία της Λένιας είναι όλα τα λεφτά.

Βασιλική Μιλλούση: «Μοντέλα» οι κόρες της - Η χιουμοριστική ανάρτηση

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προετοιμάζεται πυρετωδώς για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης. Τις μέρες αυτές βρίσκεται στην Κύπρο και μαζί του βρίσκεται όπως πάντα και η Βασιλική Μιλλούση με τις δύο κόρες τους, Σοφία και Λένια.

Όσο ο Ολυμπιονίκης κάνει προπονήσεις, η Βασιλική Μιλλούση πηγαίνει με τις μικρούλες στη θάλασσα, στην πισίνα, για βόλτα και φυσικά δεν παραλείπει να μοιράζεται με τους ακολούθους της απολαυστικά στιγμιότυπα.

lenia-petrounia-2.jpg

Σε κάποια από αυτά απαθανάτισε τις κόρες της κατά την έξοδο από το σπίτι. «Μοντέλο no1» και «μοντέλο no2» έγραψε στην ανάρτησή της και οι φωτογραφίες δικαιολογούν απόλυτα το γιατί.

Στη μία η Σοφία ποζάρει με γυαλιστερή μωβ φούστα, λευκό t-shirt και πολύχρωμα πέδιλα.

millousi-kores-foto.jpg

Στην άλλη η Λένια ποζάρει χαμογελώντας το ολόσωμο μαγιό της, ασορτί καπέλο και πέδιλα. Στο ένα της χέρι κρατά μία επίσης ασορτί τσάντα θαλάσσης.

lenia-petrounia-magio.jpg

Τα δύο κορίτσια έχουν έναν χρόνο περίπου διαφορά και έχουν μεγαλώσει πολύ. Πλέον είναι σε μία ηλικία που παίζουν παρέα, ενώ από τους δύο τους γονείς έχουν κληρονομήσει και την αγάπη τους για τη γυμναστική.

Παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε από την Κύπρο η Βασιλική Μιλλούση την ώρα που Σοφία και Λένια κάνουν προπόνηση μαζί με τον μπαμπά τους.

Η Σοφία, ως μεγαλύτερη, είναι σε θέση να ακολουθήσει καλύτερα οδηγίες και να μιμηθεί κινήσεις, ενώ η Λένια από την άλλη εξερευνά ό,τι υπάρχει γύρω της, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ακολουθήσει και του άλλους σε όσα κάνουν.

https://www.instagram.com/reel/CvuS3NPNacA/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved