Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της με φθινοπωρινό outfit στη βόλτα τους στο Κορωπί

Η Κατερίνα πήγε βόλτα με τους γονείς της και πολύ της άρεσε.

Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της με φθινοπωρινό outfit στη βόλτα τους στο Κορωπί
Instagram / marakiiliaki

Τα Σαββατοκύριακα είναι μια καλή ευκαιρία για τους γονείς να κάνουν με τα παιδιά τους όσα δεν προλαβαίνουν τις καθημερινές.

Επίσης, προσφέρονται για βόλτες και κοντινές αποδράσεις.

Το ίδιο έκανε και η Μαρία Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους. Εκμεταλλεύτηκαν τον σχετικά καλό καιρό του Σαββάτου (στις περισσότερες περιοχές δεν έβρεξε και η θερμοκρασία ήταν υψηλή) και επισκέφτηκαν κοντά στο Κορωπί ένα χώρο με γαϊδουράκια.

Η μικρή ήταν ντυμένη …φθινοπωρινά, με γαλοτσάκια και πολύχρωμο πανωφόρι (για παν ενδεχόμενο). Είδε από κοντά τα γαϊδουράκια, έπαιξε και πέρασε ένα υπέροχο Σάββατο με τους γονείς της.

H καθημερινότητα με την Κατερίνα

Τα τελευταία δύο χρόνια από τις πιο απολαυστικές αναρτήσεις της παρουσιάστριας είναι αυτές με την Κατερίνα. Η μικρή έχει περάσει από τη βρεφική στη νηπιακή ηλικία και ξέρουμε πια ότι της αρέσει να ζωγραφίζει, να παίζει τον γιατρό, να διαβάζει παραμύθια με τους γονείς της και να… βάφεται.

maria-iliaki-kori-vafei-nixia.jpg

Οι συμβουλές για τη μητρότητα

Η Μαρία Ηλιάκη σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου, είχε μιλήσει για τη μητρότητα αλλά και τις συμβουλές που ακούει από φίλες της μαμάδες.

https://www.instagram.com/p/CrAnrhVIvnv/

«Έχω επιλέξει να ακούω αυτές που είναι πιο ψύχραιμες και πιο οργανωτικές, οι οποίες όταν γέννησα μου έστειλαν τις λίστες τους, με αυτά που πρέπει να κάνω και εκείνα που δεν πρέπει. Όσο περνάει όμως ο καιρός, ακολουθώ περισσότερο το ένστικτο μου. Μιλάω όμως τακτικά με την παιδίατρο μου αλλά και με παιδοψυχολόγο, για να είναι σίγουρη πως δεν θα κάνω κάτι που δεν είναι σωστό. Διαβάζω και ρωτάω συνέχεια για ότι απορίες έχω», είχε πει μεταξύ άλλων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved