Μαρία Ηλιάκη: Mε παιχνιδιάρικο outfit η κόρη της σε έξοδό τους

Η μικρή Κατερίνα έκλεψε ξανά τις εντυπώσιες με το στιλ της.

Μαρία Ηλιάκη: Mε παιχνιδιάρικο outfit η κόρη της σε έξοδό τους

Η Μαρία Ηλιάκη όλα αυτά τα χρόνια κρατά τη σχέση με το κοινό της στο Instagram ζωντανή και ακόμα και το διάστημα που έμεινε στην Ελβετία μοιραζόταν καθημερινά στιγμιότυπα από όσα μέσα στη μέρα, σκέψεις και εμπειρίες της.

Τα τελευταία δύο χρόνια από τις πιο απολαυστικές αναρτήσεις της είναι αυτές με την μικρή Κατερίνα. Η μικρούλα έχει περάσει από τη βρεφική στη νηπιακή ηλικία και ξέρουμε πια ότι της αρέσει να ζωγραφίζει, να παίζει τον γιατρό, να διαβάζει παραμύθια με τους γονείς της και να… βάφεται. Πρόσφατα η παρουσιάστρια την είχε απαθανατίσει να βάζει κραγιόν και να βάφει τα νύχια της με μαρκαδόρους. Τυχαίο; Μάλλον όχι, αν λάβουμε υπόψη ότι η Μαρία Ηλιάκη ασχολείται με την ομορφιά τη μόδα και συχνά δίνει σχετικά tips μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

ililakio-kori-kragion.jpg

Η αισθητική και το γούστο της φυσικά φαίνονται και στα outfits που επιλέγει για τη μικρή Κατερίνα μιας κι εκείνη είναι ακόμα αρκετά μικρή για να διαλέξει εκείνη.

Την έχουμε δει με σετ που έχει σχέδια του γνωστού καλλιτέχνη, Keith Haring

iliaki-kori.jpg

….με κοτλέ φορεματάκια και όχι μόνο.

maria-hliaki-anartiseis-katerina-(3).jpg

Στην τελευταία ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη, μαμά και κόρη έχουν επισκεφτεί γνωστό πάρκο διασκέδασης της πρωτεύουσας και η μικρούλα φοράει trendy παπούτσια, ροζ παντελόνι και μπλούζα με καρδούλες και ουράνια τόξα. Σκέτη γλύκα δε συμφωνείτε;

maria-iliaki-kori-outfit.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved