Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της απέκτησε νέα φίλη

Μας τη «σύστησε» η παρουσιάστρια μέσω Instagram.

Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της απέκτησε νέα φίλη

Instagram / marakiiliaki

H Mαρία Ηλιάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και της αρέσει πολύ να επικοινωνεί με τους ακολούθους της. Εκτός από αναρτήσεις ανεβάζει συχνά insta stories μέσω των οποίων μοιράζεται σκέψεις, προβληματισμούς σχετικά με τη μητρότητα και όχι μόνο.

Χθες, η παρουσιάστρια έκανε ακόμα μια ανάρτηση που αφορούσε το Κατερινάκι της. Συγκεκριμένα μας σύστησε τη νέα της φίλη.

iliaki-kori.jpg

Όπως βλέπετε η νέα φίλη της Κατερίνας είναι σε Halloween mood και εικάζουμε ότι ενθουσιάστηκε.

Η Μαρία Ηλιάκη έχει δείξει στο παρελθόν κι άλλον αγαπημένο φίλο της κόρης της. Θυμάστε τον ουρακοτάγκο τον οποίο τάιζε και εξέταζε;

malia-iliaki-kori-taizei-ourakotagko.jpg
marakiiliaki-kori.jpg

Παράλληλα, στο Κατερινιώ αρέσουν οι πλαστελίνες αλλά και τα ...φορτηγά.

maria-iliaki-kori.JPG

Η δύσκολη εγκυμοσύνη και η επιστροφή στην Ελλάδα

Η Μαρία Ηλιάκη σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή το «The 2Night Show» είχε μιλήσει για όλες τις αλλαγές που έγιναν στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή αλλά και για τους λόγους που αποφάσισαν με τον σύντροφό της να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

«Έμεινα σχεδόν τρία χρόνια εκτός δουλειάς, ήμουν ευτυχισμένη με τον Στέλιο, ήθελα να το ζήσω και δεν με ένοιαζε. Έχουμε γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα. Η Ελβετία είναι μια χώρα πολύ συγκεκριμένη, πλούσια, τακτοποιημένα όλα. Δεν ήμασταν χαρούμενοι στην ψυχή μας, δεν περνούσαμε καλά. Ήταν υποδιευθυντής στο νοσοκομείο. Είχα γνωριστεί με όλη την ελληνική κοινότητα, στην Ελβετία, δεν υπήρχε Έλληνας που να μην τον ξέρω. Αποφασίσαμε από κοινού να ζήσουμε μαζί στην Ελλάδα», ανέφερε η παρουσιάστρια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved