Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της βάζει μόνη της κραγιον

Νέα στιγμιότυπα με τη μικρή Κατερίνα μοιράστηκε μέσω Instagram η Μαρία Ηλιάκη.

Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της βάζει μόνη της κραγιον

Η Μαρία Ηλιάκη και η μικρή Κατερίνα είναι αυτοκόλλητες. Περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί, παίζουν, πηγαίνουν βόλτες, κάνουν δημιουργικές δραστηριότητες στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CrAnrhVIvnv/

Η παρουσιάστρια δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της μικρούλας και μέχρι σήμερα δεν έχει δείξει ποτέ τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Ωστόσο, αρκετά συχνά μοιράζεται απολαυστικά στιγμιότυπα και βίντεο στα οποία η Κατερίνα δίνει… ρεσιτάλ με τα καμώματά της.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Μαρία Ηλιάκη απαθανάτισε την κόρη της να βάζει μόνη της… κραγιόν. Έτσι βέβαια έλεγε εκείνη, αν και στην πραγματικότητα έβαλε lipbalm χωρίς χρώμα.

Βέβαια τη διαδικασία την απήλαυσε το ίδιο.

ililakio-kori-kragion.jpg

Έπειτα, με τη κάμερα στραμμένη προς την Μαρία Ηλιάκη, ακολούθησε η εξής στιχομυθία:

-Δε μου λες, Κατερίνα, που έχεις δει εσύ τα κραγιόν;

-Κάπου τα έχω δει

-Πού κάπου; Είχε φορέσει μία μέρα η μαμά;

-Ναι.

-Και σου άρεσε;

-Ναι

iliaki-kori-kragion-2.jpg

Μαρία Ηλιάκη: Οι δραστηριότητες που κάνει με την κόρη της στο σπίτι

Η μικρή Κατερίνα δεν πηγαίνει ακόμα παιδικό σταθμό, κι έτσι μαμά και κόρη περνούν αρκετό χρόνο παρέα στο σπίτι.

Η Μαρία Ηλιάκη προσπαθεί να βρίσκει συνέχεια διασκεδαστικές και δημιουργικές δραστηριότητες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον της μικρούλας, όπως η ζωγραφική…

iliaki-kori.jpg

… ή το παιχνίδι με την πλαστελίνη.

iliaki-me-kori-nixia.jpg

Όσο μεγαλώνει η Μαρία Ηλιάκη βρίσκει ακόμα περισσότερο τα πατήματά της. Η ίδια σε συνέντευξή της στο Queen.gr και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Μπούσιου, είχε μιλήσει για τη μητρότητα και είχε πει:

«Έχω επιλέξει να ακούω αυτές που είναι πιο ψύχραιμες και πιο οργανωτικές, οι οποίες όταν γέννησα μου έστειλαν τις λίστες τους, με αυτά που πρέπει να κάνω και εκείνα που δεν πρέπει. Όσο περνάει όμως ο καιρός, ακολουθώ περισσότερο το ένστικτο μου. Μιλάω όμως τακτικά με την παιδίατρο μου αλλά και με παιδοψυχολόγο, για να είναι σίγουρη πως δεν θα κάνω κάτι που δεν είναι σωστό. Διαβάζω και ρωτάω συνέχεια για ότι απορίες έχω».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved