Μαρία Ηλιάκη: Απαθανάτισε την κόρη της να παίζει

Νέα στιγμιότυπα με την κόρη της δημοσίευσε η παρουσιάστρια.

Μαρία Ηλιάκη: Απαθανάτισε την κόρη της να παίζει

Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα και πριν λίγο καιρό μετακόμισαν με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, και την κόρη τους, Κατερίνα, στο καινούριο τους σπίτι. Από τις παρακάτω αναρτήσεις παίρνουμε μία ιδέα για τη διακόσμηση που έχουν επιλέξεις.

https://www.instagram.com/p/Cqzm9EqIaoD

Όλο αυτό το διάστημα η παρουσιάστρια έχει κρατήσει μία καθημερινή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους και μέσα από το προφίλ της στο Instagram μοιράζεται στιγμιότυπα από το σπίτι και τις βόλτες και εμπειρίες της. Η Μαρία Ηλιάκη είναι γνωστή για το καυστικό της χιούμορ και αυτό αποτυπώνεται και στις αναρτήσεις της, ιδιαίτερα αυτές με τη κόρη της. «Η ζωή μου ένα κλάμερ αλλά χαλάλι της» είχε γράψει στην παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CjGJsuwIh9_

Υπάρχουν βέβαια και οι πιο συγκινητικές αναρτήσεις όπως αυτές από τη βάφτιση της μικρούλας.

«Ευχαριστούμε για τις υπέροχες ευχές 🌈 να είστε όλοι χαρούμενοι και αγαπημένοι …το όμορφοτερο πράγμα στον κόσμο είναι η οικογένεια» είχε γράψει μεταξύ άλλων στην πιο πρόσφατη.

Να σας θυμίσουμε ότι η βάφτιση της Κατερίνας έγινε στην Αθήνα με καλεσμένους αγαπημένους φίλους και συγγενείς του ζευγαριού. Η Μαρί Ηλιάκη φόρεσε ένα τζιν μπλε φόρεμα, ασορτί με αυτό της νεοφώτιστης. Στη διακόσμηση κυριάρχησε το κίτρινο και το ροζ χρώμα και όλα ήταν οργανωμένα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Το παιχνίδι της μικρής Κατερίνας

Νέα στιγμιότυπα με την κόρη της μοιράστηκε πρόσφατα η Μαρία Ηλιάκη. Το κοριτσάκι παίζει με το ροζ φορτηγό της στο πάτωμα.

Όπως σε όλες της τις αναρτήσεις και σε αυτήν η παρουσιάστρια απέφυγε να δείξει το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά της μικρούλας.

maria-iliaki-kori.JPG
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved