Κλέλια Πανταζή: Φωτογράφισε και τους τρεις γιους της μαζί

Ο μικρότερος γιος τη Κλέλιας Πανταζή έγινε τριών μηνών.

Κλέλια Πανταζή: Φωτογράφισε και τους τρεις γιους της μαζί

Για την Κλέλια Πανταζή η δημιουργία οικογένειας ήταν ένα όνειρο ζωής. Σε συνέντευξή της στο Mothersblog.gr όταν ο πρώτος της γιος, Άγγελος, ήταν μόλις έξι μηνών είχε πει: «Είμαι ευτυχισμένη. Ήταν το όνειρό μου να κάνω οικογένεια και να αποκτήσω παιδιά, οπότε τώρα το ζω.».

Σήμερα, τρία περίπου χρόνια μετά, η αθλήτρια της ενόργανης είναι μαμά τριών παιδιών και το απολαμβάνει όσο τίποτε. Ο μικρότερος γιος της έγινε τριών μηνών χθες και δημοσίευσε μία φωτογραφία και με τους τρεις γιους της μαζί.

«3 μήνες έτσι!» έγραψε.

https://www.instagram.com/p/Cyf3ZE7IiKq/

Όταν γεννήθηκε το νεότερο μέλος της οικογένειας η Κλέλια Πανταζή είχε γράψει στο προφίλ της στο Instagram δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου.

klelia-pantazi-paidia.jpg

Η Κλέλια Πανταζή είναι ενεργή στο Instagram και πολύ συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα με τα παιδιά της, την αδερφή της και τα ανίψια της στα οποία έχει επίσης μεγάλη αδυναμία.

pantazi-paidia.jpg

Οι δύο μεγαλύτεροι γιοι της μοιάζουν ολοένα και περισσότερο μεταξύ τους και είναι σε μία ηλικία που παίζουν μαζί και κάνουν κοινές δραστηριότητες. Από τις πρόσφατες αναρτήσεις της αθλήτριας με τα παιδιά της, είναι οι παρακάτω.

Όλη η οικογένεια Τσάκαλου μαζί.

https://www.instagram.com/p/CyY4JpSLjLu/

Την ημέρα των εκλογών.

https://www.instagram.com/p/CyJCgKDI_Sb/
https://www.instagram.com/p/CxxnA6ao6rD/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved