Κλέλια Πανταζή: Ένας μικρός σεφ ο γιος της

Η Κλέλια Πανταζή απαθανάτισε τον γιο της, Άγγελο, με σκούφο και ποδιά στην κουζίνα. 

Κλέλια Πανταζή: Ένας μικρός σεφ ο γιος της

Η Κλέλια Πανταζή έγινε για τρίτη φορά μαμά τον περασμένο Ιούλη και το όνειρό της για μία μεγάλη οικογένεια έγινε πραγματικότητα. Η ίδια στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον τοκετό έγραψε μεταξύ άλλων:

«”Τρις..ευτυχισμένοι” Αυτό είμαστε!! Επιτέλους σε κρατάμε αγκαλιά!!! Ήρθες για να ολοκληρώσεις την οικογένεια μας…».

klelia-pantazi-paidia.jpg

Ο αθλήτρια απολαμβάνει τη μητρότητα και την καθημερινότητα με τους τρεις γιους της, κάτι αποτυπώνεται και στις αναρτήσεις της στο Instagram.

Καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα από τις βόλτες τους, τις αγκαλιές τους και τις δραστηριότητες που κάνουν εντός και εκτός σπιτιού. Μία από αυτές; Η μαγειρική.

Η Κλέλια Πανταζή δημοσίευσε πρόσφατα μία φωτογραφία με τον μεγάλο της γιο στην κουζίνα. Ο Άγγελος φοράει σκούφο, ποδιά και ανακατεύει με την κουτάλα το φαγητό στην κατσαρόλα.

pantazi-gios-mageireuei.jpg

Η μαγειρική μπορεί πράγματι να γίνει μία δημιουργική και διασκεδαστική δραστηριότητα για τα παιδιά. Τα οφέλη, δε, από τον χρόνο που περνούν στην κουζίνα, είναι πολλά.

Τα οφέλη της μαγειρικής για τα παιδιά

«Η μαγειρική με τα παιδιά μπορεί να τα βοηθήσει να μάθουν ποιες τροφές είναι υγιεινές και ποιες όχι, ενώ τους επιτρέπει να δοκιμάσουν νέα τρόφιμα που μπορεί να μην είχαν δοκιμάσει διαφορετικά.» αναφέρει η διατροφολόγος και συνεργάτης του Mothersblog.gr, Ευσταθία Παπαδά.

Μέσω της μαγειρικής, επίσης, τα παιδιά ανακαλύπτουν τη χαρά της δημιουργίας. Πλάθοντας κουλουράκια, ανακατεύοντας το φαγητό, κόβοντας λαχανικά, αναμειγνύοντας υλικά, εξασκούν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες και βελτιώνουν την κατανόηση των μαθηματικών και καλλιεργούν την αίσθηση της ανεξαρτησίας τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved