Άννη Πανταζή: Για ποδηλατάδα με τα παιδιά της

Νέα στιγμιότυπα με τον γιο και την κόρη της δημοσίευσε η Άννη Πανταζή.

Άννη Πανταζή: Για ποδηλατάδα με τα παιδιά της

Η Κλέλια και η Άννη Πανταζή είναι αχώριστες. Μένουν δίπλα, γέννησαν τα δεύτερα παιδιά τους με λίγους μήνες διαφορά και τα ξαδέρφια όπως έχει πει η εγκυμονούσα Κλέλια σε συνέντευξή της στο Mothersblog.gr, μεγαλώνουν σαν αδέρφια.

annie-pantazi-paidia.jpg

Ακόμα ένα κοινό χαρακτηριστικό των δύο αδερφών; Είναι ενεργές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους μέσω Instagram.

Η Χριστιάννα είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία από τα τέσσερα ξαδέρφια και το μόνο κορίτσι. Όπως φαίνεται βαδίζει στα βήματα της μαμάς και της θείας της, μίας και τρελαίνεται για τη ρυθμική γυμναστική.

«Τη φετινή χρονιά είχα την Χριστιάννα στους περισσότερους αγώνες της ρυθμικής μαζί μου. Δίπλα στην ομάδα δίπλα στα κορίτσια . Είναι κάτι που μου το ζητάει και την ζητάνε και τα κορίτσια … είναι η ευχάριστη νότα στο προθερμαντήριο !! Της αρέσει να παρατηρεί τα κορίτσια , την προετοιμασία τους την αγωνία τους και φυσικά το αγαπημένο της σημείο είναι όταν ετοιμάζουν το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους.

Φυσικά δεν λείπουν και οι στιγμές που θέλει να δείξει κι εκείνη τις δυνατότητες της προσπαθώντας να αντιγράψει τις κινήσεις τους!» είχε γράψει η Άννη Πανταζή σε ανάρτησή της.

annie-pantazi.jpg

Ο Φίλιππος γεννήθηκε τον Νοέμβρη του 2021 και όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στον μπαμπά του, Χριστόφορο Χούμο. Στις 8 Μαΐου έγινε 18 μηνών και η Άννη Πανταζή δημοσίευσε νέες φωτογραφίες του με την ρακέτα στο χέρι.

https://www.instagram.com/p/Crx1WqTI8SR

Για ποδηλατάδα στην παιδική χαρά

Η Άννη Πανταζή πρόσφατα δημοσίευσε νέες φωτογραφίες με τον γιο και την κόρη τους από βόλτα σε παιδική χαρά της Αθήνας.

Έκαναν ποδηλατάδα, περπάτησαν και όπως φάνηκε και από τα στιγμιότυπα τα παιδιά το χάρηκαν πολύ.

https://www.instagram.com/p/Csl6ARUo6q3

«Η ημέρα μας είχε παιδική χαρά και ποδήλατο» έγραψε στην ανάρτησή της.

H Άννη Πανταζή περνά με τα παιδιά της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και κάνουν δραστηριότητες που απολαμβάνουν τόσο η Χριστιάννα όσο και ο μικρος Φίλιππος. Οι βόλτες είναι φυσικά μία από αυτές.

https://www.instagram.com/p/CrLONWHIvIR
https://www.instagram.com/p/Cqz3opXojMc
https://www.instagram.com/p/CsN7MNxIdCO
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved