Δώρα Αναγνωστοπούλου: Ο μικρός της γιος έγινε 13 ετών - Σπάνια φωτογραφία

Το  έφηβο αγόρι έσβησε τούρτα και η δημοσιογράφος απαθανάτισε τα στιγμιότυπα.

Δώρα Αναγνωστοπούλου: Ο μικρός της γιος έγινε 13 ετών - Σπάνια φωτογραφία

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό. Tα τελευταία τρία χρόνια παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στο MEGA, ενώ στο ίδιο κανάλι έχει και τη δική της εβδομαδιαία εκπομπή με τίτλο «Mega Stories», στην οποία αναδεικνύει θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και ιστορίες ανθρώπων που αξίζει να ακουστούν.

https://www.instagram.com/p/Cn4wOhILgLR/

Η δημοσιογράφος όλα τα χρόνια της επαγγελματικής της πορείας διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών τα οποία πλέον βρίσκονται και τα δύο στην εφηβεία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της, πόσο μάλλον με τα παιδιά και τον σύζυγό της. Μόνη εξαίρεση, ιδιαίτερες περιστάσεις όπως γενέθλια και γιορτές. Μία τέτοια ιδιαίτερη μέρα ήταν και η χθεσινή. Ο μικρός της γιος έγινε 13 ετών και έσβησαν τούρτα οικογενειακά στο σπίτι. Η δημοσιογράφος απαθανάτισε τα στιγμιότυπα και ευχήθηκε στον ιγο της και διαδικτυακά.

dora-anagnostopoulou-mikros-gios-genethlia.jpg

Τον περασμένο Μάη είχε τα γενέθλιά του ο μεγάλος της γιος οποίος φέτος έγινε 16 ετών. Μπορεί στην παραπάνω φωτογραφία τα χαρακτηριστικά του μικρότερου γιου της να μην φαίνονται καθαρά, ο μεγάλος, όμως, όπως φαίνεται και παρακάτω, της μοιάζει αρκετά.

dora-anagnostopoulou-gios.jpg

Ο γιος της Δώρας Αναγνωστοπούλου.

Παρότι φειδωλή στις αναρτήσεις της, η Δώρα Αναγνωστοπούλου έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της για τους γιους της και τη μητρότητα.

Τον περασμένο Μάιο, στο περιοδικό Glow είχε πει:

«Η αγωνία μου είναι να μεγαλώσω τα αγόρια μου με ελευθερία. Να κάνουν παρέες, να βγουν έξω, να αποκτήσουν εμπειρίες να μάθουν να σέβονται, να αγαπούν τους φίλους τους και τα τους ανθρώπους με τους οποίους συντροφεύονται. Να νιώσουν συναισθήματα, να αποκτήσουν πληρότητα που εκτιμώ πως δεν αναπληρώνεται με καμία μητρική νουθεσία περί σωστής συμπεριφοράς. Να ζήσουν ελεύθερα. Ακόμα με περιορισμούς, ασφαλώς, γιατί είναι στην εφηβεία, αλλά με την ασφάλεια της αγάπης και της στήριξης που είναι το μεγαλύτερο δώρο για την υγιή ανατροφή. Τους έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και είμαι πολύ περήφανη για το πώς εξελίσσονται.»

Έναν χρόνο πριν, στην εφημερίδα «Το Βήμα» είχε πει:

«Οι γιοι μου είναι σε μια φάση που θέλουν να γίνουν κύριοι της ζωής τους. Ο μεγαλύτερος προπορεύεται και επειδή ο μικρότερος τρέχει να τον προλάβει κάνει πράγματα πιο νωρίς απ’ ό,τι είχε κάνει εκείνος. Αυτό που απασχολεί εμένα είναι να έχουν την ανατροφή που θα τους επιτρέπει να αποφεύγουν τις παγίδες. Άρα εμένα η δουλειά μου μαζί τους είναι τους δείχνω τις παγίδες χωρίς να τους τις παρουσιάζω σαν μπαμπούλες».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved