Δώρα Αναγνωστοπούλου: Ο μεγάλος της γιος έγινε 15 ετών - Σπάνια φώτο

Μία throwback φωτογραφία με τον γιο της δημοσίευσε η γνωστή δημοσιογράφος.

Δώρα Αναγνωστοπούλου: Ο μεγάλος της γιος έγινε 15 ετών - Σπάνια φώτο

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου είναι μία έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων. Από το 2020 παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο στο Mega αλλά και την εκπομπή MEGA Stories στο ίδιο κανάλι.


https://www.instagram.com/p/CJZoSzLAsiu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η δημοσιογράφος διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ. Στα social media, αν και ενεργή σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες που να μην αφορούν τη δουλειά της και έτσι λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι είναι μητέρα δύο παιδιών, 15 και 11 ετών αντίστοιχα.

Για την οικογένειά της και τη μητρότητα έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της: «Με βασανίζει συχνά το ερώτημα αν είμαι αρκετά παρούσα στη ζωή των παιδιών μου. Είναι 12 και 9 χρονών, ξέρω πως υπάρχουν στιγμές που θα με ήθελαν δίπλα τους ακόμα και για κάτι εντελώς απλό και τετριμμένο, αλλά νομίζω πως στο τέλος της ημέρας διατηρούμε μια καλή ισορροπία» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο Down Town το 2019.

Το προσωπικό της προφίλ στο Instagram μετρά 45 μόλις αναρτήσεις από τις οποίες οι δύο είναι με τους γιους της. Η πρώτη είναι από την περίοδο της καραντίνας στο σπίτι.


https://www.instagram.com/p/CAOE29bJ6Pf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τη δεύτερη δημοσίευσε χθες με αφορμή τα 15α γενέθλια του μεγάλου της γιου.

«Αυτός ο τυπάκος έσβησε σήμερα 15 κεράκια ...

Γιατί ο χρόνος ο αληθινός είναι ο γιος μου ο μεγάλος και ο μικρός» έγραψε στην ανάρτησή της.


https://www.instagram.com/p/Cdbi53TsFvg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο για τη φωτογραφία που δημοσίευσε είναι τραβηγμένη μερικά χρόνια πριν και για πρώτη φορά βλέπουμε το πρόσωπο του αγοριού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved