Δώρα Αναγνωστοπούλου: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία του 16χρονου γιου της

Ο 16χρονος γιος της Δώρας Αναγνωστοπούλου είναι ένας κούκλος και της μοιάζει πολύ. 

Δώρα Αναγνωστοπούλου: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία του 16χρονου γιου της

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στο MEGA και την εβδομαδιαία εκπομπή MEGA Stories όπου προσεγγίζει ζητήματα κοινωνικά, πολιτισμικά κ.α και δίνει βήμα σε ιστορίες που αξίζει να ακουστούν.

https://www.instagram.com/p/Cn4wOhILgLR

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ. Είναι παντρεμένη και έχει δύο γιους 16 και 12 ετών. Για την οικογένειά της και τη μητρότητα έχει μιλήσει κατά καιρούς σε διάφορες συνεντεύξεις της.

«Με βασανίζει συχνά το ερώτημα αν είμαι αρκετά παρούσα στη ζωή των παιδιών μου. Είναι 12 και 9 χρονών, ξέρω πως υπάρχουν στιγμές που θα με ήθελαν δίπλα τους ακόμα και για κάτι εντελώς απλό και τετριμμένο, αλλά νομίζω πως στο τέλος της ημέρας διατηρούμε μια καλή ισορροπία» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο Down Town το 2019.

Πιο πρόσφατα το 2022 στο Βήμα είχε πει:

«Οι γιοι μου είναι σε μια φάση που θέλουν να γίνουν κύριοι της ζωής τους. Ο μεγαλύτερος προπορεύεται και επειδή ο μικρότερος τρέχει να τον προλάβει κάνει πράγματα πιο νωρίς απ’ ό,τι είχε κάνει εκείνος. Αυτό που απασχολεί εμένα είναι να έχουν την ανατροφή που θα τους επιτρέπει να αποφεύγουν τις παγίδες. Αρα εμένα η δουλειά μου μαζί τους είναι τους δείχνω τις παγίδες χωρίς να τους τις παρουσιάζω σαν μπαμπούλες».

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου έχει μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή. Οι αναρτήσεις με τα παιδιά της δε ή από πιο προσωπικές της στιγμές είναι όχι απλώς ελάχιστες. Μάλιστα, η μόνη φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει με τους γιους της είναι η παρακάτω.

Την ανάρτηση έκανε έναν χρόνο πριν και προφανώς είναι μία φωτογραφία throw back.

https://www.instagram.com/p/Cdbi53TsFvg

Έναν χρόνο μετά, στα 16α γενέθλια του γιου της δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία του, αυτή τη φορά δείχνοντας πώς είναι το έφηβο αγόρι σήμερα. Ο εορτάζων αν και δεν έχει τα μπλε μάτια της μαμάς του, της μοιάζει πολύ στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

dora-anagnostopoulou-gios.jpg

Ο γιος της Δώρας Αναγνωστοπούλου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved