Δώρα Αναγνωστοπούλου: Μας δείχνει πώς περνά ο γιος της στο σπίτι – Δείτε τι κάνει (pics)

Κάνει τα δικά του…ακροβατικά.

Δώρα Αναγνωστοπούλου: Μας δείχνει πώς περνά ο γιος της στο σπίτι – Δείτε τι κάνει (pics)

H Δώρα Αναγνωστοπούλου, η κεντρική παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τουMega, κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους όσον αφορά στην προσωπική της ζωή.

Είναι διακριτική, ευγενής και αποφεύγει την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά αν δεν έχει σχέση με την δουλειά της.Ακόμα και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οι αναρτήσεις της είναι λίγες και ως επί το πλείστον επαγγελματικές.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Δώρα Αναγνωστοπούλου είναι μητέρα δύο αγοριών.

Όπως είχε πει σε συνέντευξή της στο Down Town (2019) «με βασανίζει συχνά το ερώτημα αν είμαι αρκετά παρούσα στη ζωή των παιδιών μου. Είναι 12 και 9 χρονών, ξέρω πως υπάρχουν στιγμές που θα με ήθελαν δίπλα τους ακόμα και για κάτι εντελώς απλό και τετριμμένο, αλλά νομίζω πως στο τέλος της ημέρας διατηρούμε μια καλή ισορροπία».

Την περίοδο της καραντίνας τα παιδιά της παρέμειναν σπίτι ( φυσικά) και η ίδια ήταν αρκετά ελαστική . Μιλώντας στον Τηλεθεατή ανέφερε ότι χαρακτηριστικά: «Αν είναι να γίνει το σπίτι παιδική χαρά, ας γίνει τώρα. Δεν θα ήθελα να δω τα παιδιά να νιώσουν εγκλωβισμένα στο σπίτι και αν σε αυτό βοηθά η επικοινωνία που έχουν με τους φίλους τους μέσα από τα online παιχνίδια ή τα social media, τότε ας παίξουν και ας ασχοληθούν με το κινητό παραπάνω».

Πριν μερικές μέρες ωστόσο η γνωστή δημοσιογράφος μοιράστηκε με τους followers μια φωτογραφία του μικρότερου γιου της δείχνοντας τι κάνει στο σπίτι καθώς τα σχολεία είναι ακόμα κλειστά.

«Μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία θα περπατάμε ανάποδα στο ταβάνι» έγραψε χαρακτηριστικά η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Δείτε τι κάνει ο γιος της στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved