Χάρης Χριστόπουλος: Κατάφερε να κοιμίσει και τα δύο Χριστοπουλάκια - Η τρυφερή φωτογραφία

Ο γνωστός φωτογράφος πήγε βόλτα με τους γιους του και κοιμήθηκαν κι οι δύο.

Χάρης Χριστόπουλος: Κατάφερε να κοιμίσει και τα δύο Χριστοπουλάκια - Η τρυφερή φωτογραφία

O Xάρης Χριστόπουλος με την σύζυγό του και το δεύτερο γιο τους.

Instagram / anabrand

Ο Χάρης Χριστόπουλος είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας δύο αγοριών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@ Star» συγκινημένος είχε πει: «Έχω ζήσει για τρεις ζωές, μπορεί και παραπάνω. Είμαι τόσο χορτάτος γι΄αυτό και βιώνω τώρα την πατρότητα τόσο γλυκά. Τα βλέπω και με παίρνουν τα ζουμιά. Από ευγνωμοσύνη κλαίω στον Θεό, στη ζωή, στη φύση… Πώς αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα να κρατάω δύο πλασματάκια στην αγκαλιά μου. Αυτό το θαύμα δεν μπορώ ακόμα να το συλλάβω, γιατί είναι τεράστιο».

https://www.instagram.com/p/CrTDzKaNjUL/

Από τη γέννησή των γιων του μέχρι και σήμερα, συμμετέχει ενεργά στην ανατροφή τους και δεν περιορίζεται μόνο στο να τους πηγαίνει βόλτες.

Όπως ανέφερε σε παλιότερες συνεντεύξεις του, αλλάζει πάνες, ταΐζει τους γιους του, τους βάζει για ύπνο, τους προσέχει όταν η σύζυγός του λείπει στη δουλειά ή απουσιάζει στο εξωτερικό.

https://www.instagram.com/p/Cp0g-vfN6A9/

Τις προάλλες για παράδειγμα που η Ανίτα Μπραντ ήταν στο Παρίσι, ο Χάρης Χριστόπουλος, φρόντιζε τα παιδιά. Πήγαν οι τρεις τους βόλτα με το ποδήλατο κι έστειλε selfie στη μαμά που ήταν μακριά.

anita-brant-paidia.jpg

Ανίτα Μπραντ: Η ανάρτηση και το σχόλιο για την πατρότητα

Η Ανίτα Μπραντ έκανε ακόμα μια ανάρτηση του συζύγου της με τα παιδιά τους.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία που της έστειλε ο Χάρης Χριστόπουλος από τη βόλτα τους με ποδήλατο.

Ο ίδιος καθόταν στο παγκάκι έχοντας το μωρό στην αγκαλιά του κοιμισμένο και τον Χρήστο να έχει αποκοιμηθεί - επίσης- στο τρέιλερ ποδηλάτου. Εκείνη άδραξε την ευκαιρία να κάνει το εξής σχόλιο:

«Κάθε φορά όταν με ρωτάει κάποιος αν βοηθάει ο Χάρης με τα παιδιά η απάντηση μου πάντα είναι όχι!🤔
Και το εννοώ ότι δεν βοηθάει!
Δεν βοηθάει, γιατί η ανατροφή των παιδιών μας δεν είναι μόνο η δική μου δουλειά η υποχρέωση, ο Χάρης ως πατέρας αναλαμβάνει το δικό του μερίδιο που του αναλογεί στην καθημερινότητα το οποίο εγώ δεν το αποκαλώ βοήθεια αλά υποχρέωςη προς τα ζουζούνια μας….και εκείνος το κάνει με όλη του την καρδιά
💕
Την φωτογραφία αυτή μου την έστειλε από μία συνηθισμένη καθημερινή τους βόλτα στο πάρκο όπου κατάφερε να κοιμίζει και τα δύο μας Χριστοπουλάκια
🥰».

anabrandpaidia.jpg

Instagram / anabrand

Διαφωνεί κανείς;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved