Ακόμη ένα μωρό για την οικογένεια Τανιμανίδη- Είναι κοριτσάκι και όλοι έτοιμοι να το κακομάθουν

Ο αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη έγινε μπαμπάς!

Ακόμη ένα μωρό για την οικογένεια Τανιμανίδη- Είναι κοριτσάκι και όλοι έτοιμοι να το κακομάθουν

Η οικογένεια Τανιμανίδη υποδέχτηκε ακόμη ένα μέλος: ένα μικρό κορίτσι, κόρη του γυναικολόγου και αδερφού του Σάκη Τανινανίδη, Παναγιώτη και της σύζυγου του, Βούλας Αδαμοπούλου.

https://www.instagram.com/p/CuG0SKPoFMN/

Η εγκυμοσύνη ήταν γνωστή εδώ και λίγους μήνες. Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό ήταν η γέννα της μικρούλας. Η θεία Κασσιανή όμως, θέλοντας να δείξει περήφανη την τρίτη της ανιψιά, δημοσίευσε φωτογραφία με τη μικρούλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

kassiani-tanimanidi-anipsia.jpg

πηγή: instagram @kasi.tani

«Φοράτε και εσείς το φθινόπωρο σορτς με κάλτσα ή είστε τίποτα περίεργοι? #babysitting#niecelove#cantwaittospoilyou#style», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να παίζει με την μικρούλα ανιψιά της. Τα hashtag που χρησιμοποίησε μαρτυρούν την αδυναμία της και το πόσο ανυπομονεί να την κακομάθει.

H Κασσιανή Τανιμανίδη έχει επίσης αδυναμία και στις δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα. Τα πρώτα ανίψια της. Να σας θυμίσουμε πως και τότε, μετά τη δική τους γέννηση είχε κάνει αντίστοιχη ανάρτηση θέλοντας να δείξει τη χαρά και την ευτυχία που έγινε θεία.

https://www.instagram.com/p/CTFcpBioSLX/

Όταν αναλαμβάνει η θεία Κασσιανή

Μια θεία, αγαπά τα παιδιά της αδερφής της ή του αδερφού της, σαν να ήταν δικά της παιδιά. Είτε έχει δικά της, είτε όχι. Είναι δοτική, κάνει όλα τα χατίρια και σε πολλές περιπτώσεις είναι χειρότερη ακόμη και από τη γιαγιά. Κακομαθαίνει τα ανίψια της... και αυτό της αρέσει πολύ! Μια τέτοια θεία είναι και η Κασσιανή Τανιμανίδη.

Αυτό το έχει δείξει αρκετές φορές μέσα από τις αναρτήσεις που τη δείχνουν να φροντίζει και να προσέχει τις δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα. Βλέπετε πήρε το βάπτισμα της «θείας» μετά τη γέννησή τους και πλέον είναι βετεράνος. Ξέρει ακριβώς τι να κάνει και πώς να κακομάθει τη νέα της ανιψιά.

kassiani-tanimanidi-didimes.jpg

«Φιλίππα και Αριάνα μπήκατε πριν 1 χρόνο στη ζωή μας και δώσατε άλλο νόημα σε αυτήν! Να έχετε κάθε ευτυχία και χαρά στη ζωή σας! Η θεία σας που σας αγαπάει πολύ!», είχε γράψει κάτω από τη φωτογραφία που την έδειχνε μαζί τους θέλοντας να τους ευχηθεί για τα πρώτα τους γενέθλια.

Δείτε τη θεία εν δράση στις φώτο που ακολουθούν:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved