Χριστίνα Μπόμπα: Το φρούτο που τρώνε οικογενειακώς

H νέα ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα. 

Χριστίνα Μπόμπα: Το φρούτο που τρώνε οικογενειακώς

Η Χριστίνα Μπόμπα μετά την αποχή ενός μήνα από τα social media , επέστρεψε δυναμικά και πλέον μοιράζεται με τους ακολούθους της πολλές και όμορφες στιγμές με τις δίδυμες.

Από τις πρώτες αναρτήσεις που έκανε ήταν αυτή με την Αριάνα να χοροπηδά χαμογελαστή και χαρούμενη στο τραμπολίνο.

ariana-tanimanidi-(3).jpg

Instagram / chrismpo

Ακολούθησε ακόμα μία με τη ίδια στην παιδική χαρά, το αγαπημένο μέρος των διδύμων.

xristina-mpompa-(2).jpg

Και μπορεί να μην έδειξε τα κορίτσια ούτε στην επόμενη ανάρτηση, απαθανατίζοντας μόνο τις δημιουργίες τους από πλαστελίνες,

mpompa-me-kores.jpg

όμως, σε άλλη ανάρτησή της, φαίνονται καθαρά η Φιλίππα με την Αριάνα να ζωγραφίζουν με τον μπαμπά Σάκη Τανιμανίδη στη βεράντα.

sakis-tanimanidis-me-kores.jpg

Instagram / chrismpo

Χθες, η μαμά Χριστίνα ανέβασε ακόμα ένα insta story με τις δίδυμες και την ίδια στο πλάι τους. Οι μικρές κάθονται στον καναπέ και περιμένουν να φάνε το πορτοκάλι κομμένο σε κομμάτια.

Capture.jpg

Instagram / chrismpo

« To ρίξαμε στα πορτοκάλια οικογενειακώς μπας και σωθούμε Vitamin C», ήταν το σχόλιό της. Βλέπετε η Χριστίνα Μπόμπα, ταλαιπωρείται από μια ίωση τις τελευταίες μέρες και προσπαθεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό της με όποιο τρόπο μπορεί. Μάλιστα, δημοσίευσε και σχετικό στόρι όπου το αποκάλυψε.

mpompa-iosi.jpg

«Μόλις συνειδητοποίησα ότι βάζω όλα τα νέα στο κανάλι και δεν σας βάζω εδώ. Ναι.. σε άλλα νέα εδώ μας χτύπησε ίωση!»

Τι εννοεί με το «εδώ» και το «κανάλι»; Η ίδια πριν μερικές ώρες δημιούργησε ιδιωτικό κανάλι επικοινωνίας όπου μοιράζεται φωτογραφίες, απόψεις και νέα της, με συγκεκριμένο κοινό. Οι τελευταίες της αναρτήσεις σε περίπτωση που δεν είστε μέλη του καναλιού αυτού; Τούτες εδώ, όπου αποκαλύπτει ότι είναι με ίωση εδώ και 2-3 μέρες και τα polls που έκανε ζητώντας να μάθει ποιοι άλλοι ταλαιπωρούνται από ιώσεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved