Σάκης Τανιμανίδης: Θα γίνει θείος κι είναι πανευτυχής

Ενθουσιασμένη είναι και η αδελφή του Κασσιανή, που θα αποκτήσει νέο ανιψάκι.

Σάκης Τανιμανίδης: Θα γίνει θείος κι είναι πανευτυχής

Αδέλφια Τανιμανίδη.

Νέο μωρό αναμένεται στην οικογένεια Τανιμανίδη το επόμενο διάστημα.Ο αδελφός του Σάκη Τανιμανίδη, Παναγιώτης θα γίνει μπαμπάς και η χαρά όλων είναι μεγάλη.

Τα τρία αδέλφια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και παρότι ο καθένας έχει το δικό του πρόγραμμα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, επικοινωνούν πολύ συχνά και συναντιούνται με την πρώτη ευκαιρία.

adelfia-tanimanidi.jpg

Πριν μερικές ημέρες η Κασσιανή Τανιμανίδη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με τη νύφη της που είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη γράφοντας: « Το πιο πολύτιμο δώρο #readytopop #pregnancy #loading #auntielove».

https://www.instagram.com/p/CuG0SKPoFMN/

O αδελφός του Σάκη Τανιμανίδη

Ο Παναγιώτης Τανιμανίδης είναι γυναικολόγος και τον πρωτογνωρίσαμε σε επεισόδιο του World Party στην Κένυα με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Ωστόσο, ευρύτερα γνωστός έγινε με την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα και τη γέννηση των διδύμων καθώς ήταν ένας από τους γιατρούς της νύφης του.

Το 2019, παντρεύτηκε στη Θεσσαλονίκη την εκλεκτή της καρδιάς του Βούλα Αδαμοπούλου η οποία είναι μαία.

Η αδελφή του Κασσιανή είχε δημοσιεύσει το Πάσχα μια οικογενειακή φωτογραφία όπου διακρινόταν η εγκυμοσύνη της νύφης της.

https://www.instagram.com/p/CrBg-3WoDGP/

Η χαρά του Σάκη Τανιμανίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα μπορούσε παρά μόνο χαρά να αισθάνεται που θα γίνει θείος. Μάλιστα στην πρόσφατη ανάρτηση της αδελφής του με την Βούλα Αδαμοπούλου σχολίασε: «Θα τρελαθούμε».

sakis.jpg

Σε Insta Strory η Κασσιανή Τανιμανίδη αποκάλυψε και το φίλο του μωρού: είναι κορίτσι.

tanimanidi-kassiani-theia.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved