Σάκης Τανιμανίδης: Τι πήρε από το δωμάτιο των διδύμων για να πάει στην προπόνηση (vid)

Πες μου ότι είσαι κοριτσομπαμπάς, χωρίς να μου το πεις!

Σάκης Τανιμανίδης: Τι πήρε από το δωμάτιο των διδύμων για να πάει στην προπόνηση (vid)

πηγή: Instagram @sakiswp

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι περήφανος που είναι κοριτσομπαμπάς. Η Αριάνα και η Φιλίππα είναι ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί και το δείχνει με κάθε ευκαιρία στα social media.

Οι θαυμαστές του τον λατρεύουν και περιμένουν πώς και πώς κάθε φορά για κάποιο βίντεο με τα κορίτσια του ή φωτογραφίες που δείχνουν πόσο καλός και αφοσιωμένος μπαμπάς είναι. Μπορεί το πρόγραμμά του να είναι γεμάτο, όμως είναι παρόν στη ζωή των κοριτσιών του και αυτό είναι αρκετό.

https://www.instagram.com/p/CtoN0phMBLp/

Πες μου ότι είσαι κοριτσομπαμπάς, χωρίς να μου το πεις!

Μπορεί όπως ο ίδιος έγραψε στο Instagram να άργησε για το trend με την Barbie (βίντεο και φωτογραφίες με αφορμή την ταινία) αλλά είναι τρέντι και μάλιστα, πολύ, αφού κατάφερε να δείξει ότι είναι κοριτσομπαμπάς από την πετσέτα που πήρε μαζί του στην προπόνηση.

«Ξέρω ότι έχω αργήσει ένα μήνα γι αυτό το trend, αλλά αλήθεια δεν είμαι τρέντι…απλά είχα αργήσει και πήρα από το σπίτι ότι βρήκα μπροστά μου… 🏀 😂 #barbie», έγραψε κάτω από το βίντεο που τον δείχνει να σκουπίζεται κατά τη διάρκεια παιχνιδιού μπάσκετ με πετσέτα των δίδυμων Αριάνας και Φιλίππας.

https://www.instagram.com/reel/CxWCk3nsich/

Όπως ο ίδιος εξήγησε είχε αργήσει για την προπόνηση και απλά πήρε ό,τι βρήκε μπροστά του. Κάπως έτσι χάρισε στους διαδικτυακούς του φίλους ακόμη ένα fun στιγμιότυπο από τη ζωή του, ως μπαμπάς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved