Δήμος Αναστασιάδης: Παίζει με τον γιο του στην πισίνα

Το στιγμιότυπο δημοσίευσε η Τζένη Θεωνά στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δήμος Αναστασιάδης: Παίζει με τον γιο του στην πισίνα

O Δήμος Αναστασιάδης με τον γιο του.

H Τζένη Θεωνά συνεχίζει δυναμικά και την επόμενη σεζόν στην ΕΡΤ καθώς θα συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και η ηθοποιός μέχρι να φύγει διακοπές, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί οάσεις δροσιάς εντός της πόλης ή να κάνει σύντομες αποδράσεις με τον γιο της και τον σύντροφό της.

theona-parti-genethlion-giou-(2).jpg

Ο Δήμος Αναστασιάδης με τη Τζένη Θεωνά και τον γιο τους.

Τις προάλλες λοιπόν που η θερμοκρασία είχε χτυπήσει «κόκκινο» αναζήτησαν ανάσα δροσιάς σε πισίνα.

Ο Δήμος Αναστασιάδης έπαιξε με τον Αρίωνα, ο οποίος φορούσε μπρατσάκια αλλά και αντηλιακή μπλούζα στην πισίνα και η ηθοποιός μοιράστηκε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας:« Baby&Johnny: Υou know, the best place to practice lifts is in the water." Dirty Dancing. -Φοβερο κουντεπιέ btw. Δε βρίσκεις;- Οι χορευτές κι εγώ σας ευχόμαστε δροσιά και καλό σαββατοκύριακο. Είθε να "καιγόμαστε" μόνο από έρωτα κι αγάπη».

https://www.instagram.com/p/Cu9oI2dMfrn/

Ο χρόνος που περνά ο τραγουδιστής με τον γιο του

Για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά και τον γιο τους είχε μιλήσει ο Δήμος Αναστασιάδης στην εκπομπή «Mega καλημέρα».

https://www.instagram.com/p/CuxikPts8Ib/

«Περνάω ουσιαστικό χρόνο με το παιδί μου. Είμαι ο κλόουν της παιδικής χαράς. Δεν έχουμε βαφτίσει τον Αρίωνα. Έπαθε ένα σοκ με τις εκκλησίες, μετά την κηδεία του θείου μου. Δεν ξέρω αν θα βάλει νυφικό η Τζένη. Έχει ντυθεί νύφη για πολλούς ρόλους. Με την Τζένη γνωριστήκαμε σε μια παράσταση, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά».

1656123316029-532047502-tzeni-theona-dimos-anastasiadis-gios-volta-9.jpg

Τζένη Θεωνά, Δήμος Αναστασιάδης, Αρίωνας.

Και πρόσθεσε: «Η Τζένη είναι πολύ σοβαρή και απόμακρη, με ταλαιπώρησε και με ταλαιπωρεί ακόμα. Την Τζένη την βλέπω στην εκπομπή της, είναι πολύ καλή παρουσιάστρια. Δεν θα πήγαινα στην εκπομπή της Τζένης, δεν υπάρχει λόγος».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved