Μαντώ Γαστεράτου: Με total pink look και φιόγκο στα μαλλιά η Κυβέλη

Μαμά και κόρη ντύθηκαν ασορτί και φωτογραφήθηκαν στον κήπο του σπιτιού.

Μαντώ Γαστεράτου: Με total pink look και φιόγκο στα μαλλιά η Κυβέλη

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι ενεργή στα social media και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα δύο της παιδιά, Γιώργο και Κυβέλη. Οι αναρτήσεις της χαρακτηρίζονται από το χιούμορ και τον αυθορμητισμό της, για αυτό και έχει αποκτήσει το δικό της πιστό κοινό.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της η δημοσιογράφος ποζάρει με την Κυβέλη στον κήπο του σπιτιού της. Μαμά και κόρη είναι ντυμένες στα ροζ, ενώ στη μικρούλα ξεχωρίζει ο λεοπάρ μπλε-ροζ φιόγκος που φορά στα μαλλιά.

manto-gasteratou-kori-roz.jpg

«Απογευματινός Κυριακάτικος καφές με την bestie σου... Ο,τι καλύτερο στον κόσμο...» έγραψε στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια.

Να σας θυμίσουμε ότι η Κυβέλη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2022. Ειδικά μετά τον ερχομό και του δεύτερου παιδιού της η Μαντώ Γαστεράτου μοιράζεται πιο συχνά «μαμαδίστικες» στιγμές και με εξομολογητικά διάθεση περιγράφει σκέψεις και συναισθήματά της. Μία κατηγορία των αναρτήσεών της είναι το «Instagram Vs Reality» στα οποία αντιπαραβάλει το φαίνεσθαι με το είναι.

Σε μία από αυτές είχε γράψει:

«INSTAGRAM

Τον τελευταίο 1.5 χρόνο οποτε τύχει να είμαι βαμμένη από γύρισμα ή φωτογράφιση, θα ανεβάσω photo πορτρέτο. Η αλήθεια είναι πως ντρέπομαι να ανεβάσω τόσο κοντινή χωρίς μακιγιάζ (γιατί ο εγκέφαλος μου είναι πειραγμένος), ειδικά τώρα που ο μαύρος κύκλος από τα ξενύχτια έχει φτάσει αστράγαλο το θέαμα είναι απογοητευτικό...

REALITY

...το REALITY οποίος κάνει SWIPE LEFT θα το καταλάβει... "Αγαπά τον εαυτό σου και την φυσική σου ομορφιά", "είσαι υπέροχη αβαφη" και άλλα τέτοια, τα έχετε ακούσει πολλάκις ειδικά μέσω τσελέμπριτιζ στα sm φαντάζομαι. Αν τα πω κι εγώ άλλη μια νομίζω θα γίνω τουλάχιστον βαρετή! Οπότε ας πω την αλήθεια μου... Όταν είμαι άβαφη αρκετές φορές έχω αισθανθεί ένα τριμπαζο! Και να σας πω κάτι? So f*cking what ?? Είναι οκ! Όπως είναι οκ να είμαι βαμμένη και να αισθάνομαι μουν@ρ@μπελ. Εγω προσωπικά δεν έχει τύχει να γνωρίσω γυναίκα που να είναι βαμμένη σωστά και όμορφα και να λέει "Παναγία μου πως είμαι έτσι ας ξεβαφτώ για να νιώσω θεά"...

Η σημερινή μου αλήθεια είναι: Είμαι η ομορφότερη εκδοχή του εαυτού μου όταν είμαι βαμμένη σωστά και όμορφα γιατί αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά μου και κρύβεται η κούραση μου ! Αφού αισθάνομαι περισσότερη αυτοπεποίθηση έτσι, τότε μια χαρά! Εξάλλου το "Believe in yourself" ποτε δεν κατακτήθηκε μέσω κάποιας διαφημιστικής καμπάνιας, στα sm ή στην τηλεόραση, παρά μόνο με προσωπική δουλειά και αυτογνωσία...

Οπότε ναι, εμπρός καλά μου πινέλα και make up κάντε την δουλειά σας μπας και ανεβάσουμε κανένα πορτρέτο της προκοπής!»

Η παραπάνω ανάρτηση έγινε περίπου μισό χρόνο πριν. Η κόρη της έγινε ενός τον περασμένο Αύγουστο και τότε είχε κάνει την παρακάτω ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/CvsSXIQrp_-/

Όσο για την Κυβέλη, όσο μεγαλώνει φαίνεται να έχει αδυναμία στον μπαμπά της. Η Μαντώ Γαστεράτου είχε πει:

«Έχω ξυπνήσει από το πρωί και για να ικανοποιήσω τα γούστα τις μικρής πριγκίπισσας έχω μεταμορφωθεί σε: κλόουν, ανιματερ, γαϊδουρακι, σκυλάκι, μαϊμού, παπάκι, η Έλσα από το Φρόουζεν, ο Spiderman, o superman, η Wonder woman, το ιπτάμενο αεροπλανάκι, Mazoo and the zoo, τα ζουζούνια, η κοκκινοσκουφιτσα, η Χιονάτη και οι εφτά νάνοι μαζί... για να έρθει ο "Κύριος" και σε ένα δευτερόλεπτο να μας κλέψει την δόξα!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved