Μαντώ Γαστεράτου: Η Κυβέλη έχει αδυναμία στον μπαμπά της

Νέα στιγμιότυπα με την κόρη της δημοσίευσε η Μαντώ Γαστεράτου.

Μαντώ Γαστεράτου: Η Κυβέλη έχει αδυναμία στον μπαμπά της

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει χιούμορ και συχνά μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram διακωμωδεί την καθημερινότητα με δύο μικρά παιδιά, μοιράζεται σκέψεις και εμπειρίες της.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η Κυβέλη που έγινε ενός τον περασμένο Αύγουστο έχει αδυναμία στον μπαμπά της. Με χιούμορ, όπως πάντα, έγραψε:

«Έχω ξυπνήσει από το πρωί και για να ικανοποιήσω τα γούστα τις μικρής πριγκίπισσας έχω μεταμορφωθεί σε: κλόουν, ανιματερ, γαϊδουρακι, σκυλάκι, μαϊμού, παπάκι, η Έλσα από το Φρόουζεν, ο Spiderman, o superman, η Wonder woman, το ιπτάμενο αεροπλανάκι, Mazoo and the zoo, τα ζουζούνια, η κοκκινοσκουφιτσα, η Χιονάτη και οι εφτά νάνοι μαζί... για να έρθει ο "Κύριος" και σε ένα δευτερόλεπτο να μας κλέψει την δόξα!

Όταν μπαίνει στο δωμάτιο ο μπαμπάς κάθε απόγευμα, σταματάει ο κόσμος ολόκληρος για εκείνη! Οι "ερωτικές ματιές" δίνουν και παίρνουν και εμείς σβήνουμε από τον χάρτη για την μικρή κυρία!

Πολλές από εσάς που έχετε κόρες φαντάζομαι με καταλαβαίνετε...

H πρώτη photo τραβήχτηκε πριν λίγες ώρες όταν μπήκε ο μπαμπάς στο δωμάτιο. Στην δεύτερη photo βλέπετε την απάντηση της μικρής κυρίας στην ύστατη προσπάθεια μου να της τραβήξω ξανά την προσοχή ενώ είναι ο μπαμπάς της δίπλα! Κολλάει στο τζάμι, βγάζει γλώσσα και φεύγει. Φαντάζομαι πως αν μιλούσε θα έλεγε: " Game over! He is mine now! Bye!" 🤪😂»

Οι μαμάδες που έχουν κορίτσια καταλαβαίνουν απόλυτα. Άλλωστε και εμείς είχαμε και έχουν αδυναμία στους δικούς μπαμπάδες. Τι είναι όμως αυτό που κάνει τη σχέση μπαμπά και κόρης τόσο μοναδική;

Έρευνες δείχνουν ότι οι μπαμπάδες έχουν την τάση να τραγουδάνε πιο συχνά στις κόρες τους και ταυτόχρονα να τους μιλάνε πιο ανοιχτά για τα διαφορετικά συναισθήματα. ΟΙ ειδιοί θεωρούν ότι αυτό συμβαίνει γιατί τα κορίτσια πιστεύεται ότι έχουν περισσότερη ευαισθησία για αυτό και οι γονείς θεωρούν ότι είναι πιο εύκολο να τα προσεγγίσουν συναισθηματικά.

Μία άλλη θεωρία, αναφέρει το σύμπλεγμα της Ηλέκτρας που εμφανίζεται στην παιδική ηλικία του κοριτσιού και είναι αντίστοιχο του Οιδιπόδειου συμπλέγματος. Αφορά τα κορίτσια και τη σχέση που διαμορφώνουν με τον πατέρα τους, ο οποίος είναι για εκείνα ο «πρώτος έρωτας», ο άνθρωπος που θα τους δείξει όλα αυτά που η μαμά δεν μπορεί, θα τις αγκαλιάσει δυνατά, θα τις συμβουλέψει και θα τις παρηγορήσει όταν χρειαστεί.

Σύμφωνα με το σύμπλεγμα αυτό, το κορίτσι προσκολλάται στον πατέρα και εκδηλώνει αποστροφή προς τη μητέρα, την οποία συνήθως ζηλεύει και αυτό γιατί της «κλέβει» τον μπαμπά/έρωτά της. Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να έχουμε στα υπόψη ότι ένα μικρό κορίτσι, όπως και κάθε παιδί, νιώθει έντονα την ανάγκη να βλέπει τους γονείς του ν’ αγαπιούνται, καθώς η σχέση των γονιών είναι άμεσα συνδεδεμένη γνωστικά για εκείνο με το εάν αγαπήσει και εάν αγαπηθεί το ίδιο.

Οι απολαυστικές φωτογραφίες της Κυβέλης

Η Κυβέλη δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της κόρης της και αυτό που πάντα κλέβει την προσοχή είναι τα όμορφα outfits της μικρούλας.

Ιδού μερικά από τα αγαπημένα μας στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει η δημοσιογράφος στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CvsSXIQrp_-/
https://www.instagram.com/p/CrkyhbtLDCG/
https://www.instagram.com/p/CqxY1Gqr5vv/
https://www.instagram.com/p/CoUxX9RLW4a/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved