Μαντώ Γαστεράτου: «Πες ένα ευχαριστώ μωρή γουρούνα στο σώμα σου»

Η ανάρτηση που λατρέψαμε όσο καμία άλλη!

Μαντώ Γαστεράτου: «Πες ένα ευχαριστώ μωρή γουρούνα στο σώμα σου»

Η Μαντώ Γαστεράτου τους τελευταίους μήνες κάνει ειλικρινείς αναρτήσεις «Instagram VS Reality» κάνοντας πολλές γυναίκες και δη μαμάδες να ταυτιστούν μαζί της. Όλες της οι αναρτήσεις πραγματεύονται την καθημερινότητα μιας μαμάς. Της πραγματικής μαμάς, που κρύβεται πίσω από την οθόνη του κινητού.

Ποια ανάρτηση να πρώτο-θυμηθούμε; Αυτή που αποκαλύπτει τι γίνεται πίσω από μία επαγγελματική φωτογράφιση με τα παιδιά της και που όλα φαίνονται τέλεια;

https://www.instagram.com/p/CjA71WLIbt5

«REALITY 🔴

Δεν νομίζω να πιστεύετε πως την ώρα που βρισκόμασταν στην λίμνη το μόνο που ακούγονταν ήταν οι πάπιες... η αρσενική εκδοχή της Ναόμι Καμπελ (πασίγνωστο μοντέλο των 90s που φημίζεται εκτός από την απίστευτη ομορφιά της και για τους κακούς τρόπους συμπεριφοράς σε συνεργάτες της), ούρλιαζε για να ακούσει το "the wheels on the bus", δάγκωσε το χέρι του @steliostsikas (πραγματικά δεν έχω ξαναδεί πιο υπομονετικό άνθρωπο), απειλούσε ότι θα πέσει στην λίμνη, είχε ξάπλωσε στα χώματα αρνούμενος να σηκωθεί και φυσικά αποπειράθηκε να χώσει μια δύο ψηλές στην αδερφή του. Τέλος απαίτησε να "πληρωθεί" με 10' extra χρόνου ακούγοντας τραγούδια στο κινητό. Αυτό το τελευταίο με το κινητό μπορεί να με τρελάνει! Αρνούμαι να διαπραγματεύομαι αλλά πολλές φορές υποκύπτω, ειδικά όταν βρισκόμαστε σε δημόσιους χώρους.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τέλειες φωτογραφίες στα sm μπορεί να υπάρχουν όπως επίσης και τέλεια μωρά, μαμάδες, τοπία, ηρεμία, χαρά κτλ... όμως υπάρχει και μια κανονικότατα που συνοδεύει όλα τα παραπάνω που δυστυχώς μπροστά στην τελειοθηρία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παραλείπουμε να παρουσιάζουμε. Ξέρετε κάτι? Είναι κρίμα! Γιατί αυτές οι στιγμές έχουν πολύ γέλιο και είναι το αλατοπίπερο στην ζωή! Όταν θα μεγαλώσουν και θα με ρωτάνε ιστορίες για τις photos το backstage είναι αυτό που έχει όλο το ζουμί... 😜😆»

Ή αυτή που δείχνει τον «Γιώργαρο» να ρίχνει «δολοφονικές επιθέσεις αγάπης» στην αδερφή του, ενώ οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν αγάπη, στοργή και την τέλεια αδελφική αγάπη;

https://www.instagram.com/p/ChuHnJirJe4

«REALITY:

Στιγμές σαν και αυτές γεμάτες "δολοφονικες επιθέσεις αγάπης" 😈 απαρτίζουν όλο το 24ωρο εκτός των 30 δευτερολεπτων που προαναφερθηκαν και φυσικά αποτελούν εξαίρεση...
Στο βίντεο καρέ καρέ όλα όσα θέλει να εκφράσει στην μικρή του αδελφούλα,την οποία εντελώς συμπτωματικά (και από αγαπη) αποκαλεί "αρκούδι"... 🤣🤪🤯»

Αυτή που ξεχωρίσαμε όμως ανάμεσα στις πολλές αναρτήσεις «Instagram VS Reality» που έκανε η Μαντώ Γαστεράτου είναι αυτή που χειροκροτεί το σώμα της, που το φωτογραφίζει δίχως φίλτρα και συμβουλεύει τις απανταχού γυναίκες να λατρέψουν το σώμα τους όπως και αν είναι. Να το ευχαριστήσουν για όλα όσα έχει καταφέρει και φυσικά για τη δύναμη που κρύβει.

https://www.instagram.com/p/Cj-hrrsrYKr

«INSTAGRAM 🔴

Η νέα εποχή θέλει γυναίκες με καμπύλες τύπου μέση δαχτυλίδι στήθος πεπονάτο και περιφέρεια αεροδρόμιο! Όσες είναι "τυχερές" και είναι έτσι το σκαρί τους θεωρούνται καρασεξουάλες γυναικάρες! Φυσικά ούτε λόγος για κυτταριτιδες και τέτοια του διαβόλου... Απαπαπα αυτά τα έχουν οι κοινες θνητες! Οι υπόλοιπες που μας γέννησε η μάνα μας με στήθος λεμονάκι και κυτταρίτιδα ως τον αστράγαλο να πάμε μα πνιγούμε.Δεν μπορούμε να λεγόμαστε ινφλουενσερς...

REALITY 🔴

...βρε ουστ! Je suis trés adorable! "Πες ένα ευχαριστώ μωρή γουρούνα στο σώμα σου που έφτιαξε δύο θαύματα" ειπα σήμερα στον εαυτό μου περνώντας μπροστά από τον καθρέφτη. Μετά σκέφτηκα πόσο αυστηρή και επικριτική είμαι πάλι με εμενα και συλλογιστηκα τι έχει τραβήξει 30 και χρόνια αυτό το κορμάκι. Μην τα πολυλογώ, πριν με ρουφήξει η αναβλητικοτητα μου σηκώθηκα, ντύθηκα και πήγα γυμναστήριο. Πρώτη μέρα παρακαλώ μετά από 2.5 χρόνια αποχής από την γυμναστική. Περιττό να σας πω ότι είχε τρελη πλάκα! Ξεκαρδιστηκα με την πάρτη μου. Προσπαθώντας να κάνω διατάσεις ακούγονταν κρακ κρουκ τα κόκαλα μου, επιφωνήματα και φράσεις του τύπου:" ωχ, α τα τα, και αχ μάνα μου, η μέση μου..." . Ασε που γνώρισα ενδιαφέρουσες τύπισσες στο μάθημα και μια θεάρα trainer. Η απόφαση μου να πάρω την κορμαρα μου και να την φροντίσω μόνο σε καλό μου βγήκε παιδιά! Πέρασα όμορφα κι ένιωσα ότι με φροντίζω, ψυχικά και σωματικά! Κατέβηκα τις σκάλες κι ένιωσα ότι πετούσα. Γυρνώντας στον δρόμο, περασα από ένα ανθοπωλείο, μου πήρα λουλούδια και έφυγα προς το σπίτι! Που θέλω να καταλήξω? Στο καντο για εσένα... για να ξεσκουριασεις, να κοινωνικοποιηθεις, να αλλάξεις παραστάσεις μέσα στην ημέρα σου, να σου αρέσεις περισσότερο βρε αδερφέ! Στην τελική να σου πω και κάτι? "Καρντασιανό κωλο" δεν έχω και εύχομαι να μην αποκτήσω κιόλας, έχω όμως μια όμορφη ισορροπία μέσα μου που δεν θα την ανταλλαζα για κανένα π@£₩τη λόγο!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved