Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της μπήκε ολόκληρος στον κουβά (φώτο)

Απίθανη η φωτογραφία του γιου της που δημοσίευσε η ραδιοφωνική παραγωγός.

Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της μπήκε ολόκληρος στον κουβά (φώτο)

Η Μαντώ Γαστεράτου δεν έχει πάει ακόμα διακοπές. Μέχρι να αναχωρήσει με την οικογένειά της, βρίσκει τρόπους να δροσιστούν τα παιδιά της, ειδικά τις ημέρες που έχει πολύ ζέστη.

Η πιο εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική λύση είναι φυσικά η πλαστική παιδική πισίνα.

Την τοποθέτησε στον κήπο του σπιτιού, τη γέμισε με νερό και παιχνίδια και ο Γιώργαρος ξεσάλωσε.

mado-gasteratou-pisina-(1).jpg

Η επίσκεψη στον παππού

Ο μικρός όμως είναι ανήσυχο πνεύμα και βαριέται εύκολα. Θέλει συνεχώς να κάνει κάτι διαφορετικό πέρα από το να παίζει με τα κλασικά παιχνίδια.

manto-gasteratou-anartiseis-(2).jpg

Έτσι, όταν επισκέφτηκε τον παππού του, βγήκε έναν τεράστιο κουβά και μπήκε μέσα. Δεν ξέρουμε αν είχε νερό και θεώρησε ότι μπορούσε να δροσιστεί, πάντως στη φωτογραφία που δημοσίευσε η μαμά του, ο Γιώργος είναι ...χωμένος στον κουβά και φαίνονται μόνο τα υπέροχα μάτια του ( και τα μαλλάκια του φυσικά).

https://www.instagram.com/p/CuwsFOnI2rq/

H ζωή με τα παιδιά της

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι μια full time εργαζόμενη μαμά. Ωστόσο, παρά την κούραση και το τρέξιμο, δεν θα άλλαζε με τίποτα τη ζωή με τα παιδιά της.

mado-gasteratou-paida.jpg

«Οι δύο πιο δυνατές και σημαντικές στιγμές στην ζωή μου, γράφτηκαν ένα μεσημέρι του Γενάρη και ένα πρωινό του Αυγούστου, όταν έφερα στην ζωή τα δύο αγγελούδια μου!

Εκτός από την ψυχή μου, οι στιγμές αυτές χάραξαν και το σώμα μου! Πάντα τις θυμάμαι ως τις πιο ιερές και όταν κοιτάζω στον καθρέπτη μου την ουλή των καισαρικών τομών θυμάμαι όλα τα συναισθήματα που ένιωθα.

Έχουν περάσει χρόνια και μερικοί μήνες από τότε. Έχω αλλάξει, έχω ωριμάσει, έχω χτίσει μια καινούργια δομή και πορεία στην ζωή μου...», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ένα από τα πολλά ποστ στον λογαριασμό της στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved