Γιώργος Λιάνος: Ο μεγάλος του γιος έγινε 10 ετών – Η ανάρτηση στο Instagram

Ο Κωνσταντίνος είχε τα γενέθλιά του και ο παρουσιαστής δημοσίευσε μία νέα του φωτογραφία.

Γιώργος Λιάνος: Ο μεγάλος του γιος έγινε 10 ετών – Η ανάρτηση στο Instagram

Ο Γιώργος Λιάνος είναι ένας πολύτεκνος μπαμπάς και έχει μεγάλη αδυναμία και στα τέσσερα παιδιά του. Η Αριάνα, ο Κωνσταντίνος και ο Ιάσωνας έχουν αρκετά χρόνια διαφορά από τη μικρή Βαλέρια που γεννήθηκε τον Μάρτη του 2021.

Πρώτη γεννήθηκε ο Αριάνα, τον Σεπτέμβρη του 2011 και έπειτα ο Κωνσταντίνος, ο οποίος σήμερα γιορτάζει τα 10α γενέθλιά του. Ο παρουσιαστής, αν και δεν δημοσιεύει φωτογραφίες τους συχνά, έκανε σήμερα μία εξαίρεση με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή περίσταση.

«Το αγόρι μου που έχει γενέθλια» έγραψε στην ανάρτησή του, στη φωτογραφία του γιου του από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

lianos-gios-genethlia.jpg

Ο Κωνσταντίνος έχει πάρει τα μάτια του παρουσιαστή και γενικά τα χρώματά του. Το ίδιο ισχύει για όλα τα παιδιά που έχει αποκτήσει με την Ανθή Ανδροτσάκη.

https://www.instagram.com/p/CezNY67pzyc/

Η Βαλέρια από την άλλη έχει καστανά μαλλιά και μάτια και μοιάζει περισσότερο στη μαμά της, Κωνσταντίνα Καραλέξη.

https://www.instagram.com/p/CqqJaXcu7WX/

Ο παρουσιαστής έχει μιλήσει για την πατρότητα σε συνεντεύξεις του και έχει πει ότι προσπαθεί να είναι δίπλα στα παιδιά του, όχι με τον αυστηρό μπαμπαδίστικο τρόπο, αλλά να τους μιλά και να συζητά μαζί τους. Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο “The2NightShow” είχε πει:

«Είναι χαρά μου να έχω τα τέσσερα παιδιά μου μαζεμένα στο σπίτι ακόμα κι αν κουράζομαι».

https://www.instagram.com/p/CwCb43VtMS_/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved