Γιώργος Λιανός: Το αγαπημένο χρώμα της μικρής του κόρης είναι αυτό

Η μικρή Βαλέρια κλέβεις τις εντυπώσεις στις αναρτήσεις του παρουσιαστή.

Γιώργος Λιανός: Το αγαπημένο χρώμα της μικρής του κόρης είναι αυτό

Ο Γιώργος Λιανός έχει χιούμορ και αυτό αποτυπώνεται και στις συχνές αναρτήσεις με τη μικρή του κόρη. Η Βαλέρια-Ασημούλα γεννήθηκε τον Φλεβάρη του 2021 και είναι χαμογελαστό κοριτσάκι με παιχνιδιάρικη πάντα διάθεση, κάτι που φαίνεται πως έχει κληρονομήσει από τον μπαμπά του.

«Παρακαλώ οι μη έχοντες εργασία εις τον χώρο να αποχωρήσουν» είχε γράψει κάτω από τη φωτογραφίες που δημοσίευσε με την κόρη του στο Άγιο Δομίνικο έναν χρόνο πριν.

https://www.instagram.com/p/CcQlBi1Jjlj/

Η Βαλέρια γεννήθηκε τον Φλεβάρη του 2021 και όσο μεγαλώνει τόσο πιο απολαυστικά είναι τα στιγμιότυπα μαζί της που μοιράζεται ο γνωστός παρουσιαστής. Και είναι πολλά. Αν δε κάποιος παρατηρήστε συνολικά τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς με τη μικρούλα, θα μπορεί να καταλάβει και τα αγαπημένο της χρώμα. Ποιο είναι αυτό; Το ροζ.

Εδώ η Βαλέρια με total pink look και λευκά παπούτσια.

09bfd4da-valeria-lianou-(1).jpg

Κι εδώ απολαμβάνει το τοστ της με ροζ ζακετάκι.

asimoula-lianos.jpeg

Ένα ακόμα στιγμιότυπο από τον Άγιο Δομίνικο.

giorgos-lianos-kori.jpg

Φυσικά ροζ φόρεσε και στο πάρτι για τα δεύτερα γενέθλιά της, ενώ στο ίδιο χρώμα ήταν η διακόσμηση και η τούρτα.

lianos-kori-baleria-(5).jpg

Τι συμβολίζει το ροζ χρώμα;

Το ροζ είναι το χρώμα της αγάπης που είναι γεμάτη φροντίδα, νοιάξιμο και κατανόηση. Βέβαια, έχει πολλές αποχρώσεις η κάθε μία από τις οποίες φαίνεται να έχει διαφορετική επίδραση στην ψυχολογία. Τα απαλά, θερμά ροζ όπως το baby pink είναι σωματικά καταπραϋντικό και χαλαρωτικό λόγω της χαμηλής έντασης του χρώματος. Τα έντονα, ψυχρά ροζ από την άλλη όπως το φούξια, εντείνει τη σωματική διέγερση και έχει επίδραση αντίστοιχη με τα πιο έντονα χρώματα όπως το κόκκινο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved