Γιώργος Λιανός: Ένας ευτυχισμένος, πολύτεκνος μπαμπάς - Οι φωτογραφίες με τα παιδιά του

O Γιώργος Λιανός έχει δύο κόρες και δύο γιους.

Γιώργος Λιανός: Ένας ευτυχισμένος, πολύτεκνος μπαμπάς - Οι φωτογραφίες με τα παιδιά του

Ο Γιώργος Λιανός για ακόμα μια χρονιά είναι ο παρουσιαστής του Survivor. Φέτος όμως μαζί του στον Άγιο Δομίνικο είναι η ενός έτους κόρη του και η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Παρότι δεν το συνηθίζει, το τελευταίο διάστημα έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις με την μικρή Βαλέρια η οποία είναι ένα τρισχαριτωμένο κοριτσάκι.

H πιο πρόσφατη ήταν ανήμερα των γενεθλίων της. Ο παρουσιαστής φωτογραφήθηκε με τις γυναίκες της ζωής του, γράφοντας « Χαρούμενα γενέθλια μικρή μου πριγκίπισσα».

lianos genethlia koris tou

Πέρυσι τέτοιο καιρό ο Γιώργος Λιανός βρισκόταν επίσης εν μέσω γυρισμάτων στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor, κι έφυγε άρον άρον για Αθήνα προκειμένου να είναι στο πλευρό της Κωνσταντίνας Καραλέξη.

«Πρόλαβα τη γέννηση της κόρης μου οριακά. Με το που έμαθα ότι έπρεπε να μπει εκτάκτως, με έβαλαν στο πρώτο αεροπλάνο και έφυγα. Έκανα κάθε μέρα PCR για να μπορώ να πετάξω οποιαδήποτε στιγμή. Οπότε, με το που χτύπησε το τηλέφωνο, έφυγα. Θα το θυμάμαι για πάντα αυτό. Χτύπησε το τηλέφωνο, έβλεπα live την όλη ιστορία γιατί έπρεπε να μπει εσπευσμένα η σύντροφός μου και μετά πέταξα για να δω από κοντά την κόρη μου. Το ήξεραν όλοι στην παραγωγή και ήταν πολύ υποστηρικτικοί», είχε πει τότε Γιώργος Λιανός σε συνέντευξή του στο Hello.

giorgos lianos mikri kori 1

Τα τρία, μεγαλύτερα παιδιά

Ο Γιώργος Λιανός έχει ακόμα τρία παιδιά: τον Κωνσταντίνο, τον Ιάσωνα και την Αριάνα από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη.

Και μπορεί τώρα που είναι μακριά να μη τα βλέπει από κοντά, όμως η τεχνολογία βοηθά ώστε να καλυφθεί αυτό το κενό. Αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά του, ωστόσο, έχει μοιραστεί κάποιες στιγμές μαζί τους, όπως με αφορμή τα γενέθλιά τους, τις διακοπές, τα παιχνίδια στο σπίτι.

«Είναι χαρά μου να έχω τα τέσσερα παιδιά μου μαζεμένα στο σπίτι ακόμα κι αν κουράζομαι», είχε πει μεταξύ άλλων στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The2NightShow”.

Δείτε φωτογραφίες των τεσσάρων παιδιών του όπως τις έχει δημοσιεύσει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved