Ανίτα Μπραντ: Ποζάρει με τον μικρό της γιο σε μαγευτική πισίνα

Μία ανάρτηση με την οποία ταυτίζονται μαμάδες και μπαμπάδες έκανε η Ανίτα Μπραντ.

Ανίτα Μπραντ: Ποζάρει με τον μικρό της γιο σε μαγευτική πισίνα

Η Ανίτα Μπραντ είναι μαμά δύο μικρών αγοριών και παρόλο που στο προφίλ της στο Instagram κυριαρχούν οι αναρτήσεις με tips ομορφιάς, προτάσεις μακιγιάζ κ.α., ενίοτε μοιράζεται με τους ακολούθους της τις σκέψεις της για τη μητρότητα και την καθημερινότητα ενός γονιού.

Μία τέτοια ανάρτηση έκανε πρόσφατα. Η make up artist έγραψε στο Instagram:

«Από τότε που έχουμε αποκτήσει παιδιά τα σαββατοκύριακα μου φαίνονται λες και περνάνε σε 2 δευτερόλεπτα. Ποτέ στη ζωή μου δεν λαχταρούσα τόσο πολύ να έρθει το Σάββατο και η Κυριακή να μπορώ να είμαι ξένοιαστα όλη μέρα μαζί τους.»

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε κάνει βόλτα με το καρότσι τον μικρό της γιο στο ηλιοβασίλεμα με φόντο την μαγευτική πισίνα.

https://www.instagram.com/p/CvU6CezN8Cp/

Το πάρτι υπερπαραγωγή για τα τρίτα γενέθλια του Χρήστου

Ο Χρήστος είναι ο μεγάλος γιος της Ανίτας Μπραντ και του Χάρη Χριστόπουλου, είναι το «Χριστοπουλάκι» νούμερο ένα όπως το αποκαλούν και πρόσφατα γιόρτασε τα τρίτα του γενέθλια.

Στην ανάρτησή της η Ανίτα Μπραντ έγραψε:

«Τα πρώτα γενέθλια οι τέσσερις μας. Πως πέρασαν 3 χρόνια κιόλας μου φαίνεται αδιανόητο!!

Θυμάμαι την κάθε στιγμή, το κάθε πόνο, την πρώτη αγκαλιά, το πρώτο φιλάκι, το πρώτο κλάμα, το πρώτο βλέμμα, το πρώτο ύπνο, τα πρώτα όλα όσα ζήσαμε εκείνη την ημέρα όσο εσύ τόσο κι εγώ για πρώτη φορά!»

https://www.instagram.com/p/CvQH6DnN_Gq/

Στη φωτογραφία ο Χάρης Χριστόπουλος έχει αγκαλιά τον Χρήστο και η make up artist το νέο μέλος της οικογένειας που γεννήθηκε στις αρχές Απρίλη.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» αναφέρθηκε στο αν ο Χρήστος ζηλεύει το μωρό, λέγοντας: «Υπάρχει μια υγιής ζήλια του Χρήστου για το μωρό και θέλει να παίρνει μέρος σε ό,τι κάνουμε με το μωρό». Στην ίδια συνέντευξη ο σύζυγός Χάρης Χριστόπουλος πρόσθεσε: «Δίνουμε προσοχή στο να μην παραμελούμε τον Χρήστο. Στο ένα χέρι έχουμε αγκαλιά τον Χρήστο και στο άλλο το μωρό. Πριν γεννηθούν τα παιδιά έκανα κάποια extreme πράγματα. Τώρα για παράδειγμα, έχω να πετάξω πολύ καιρό. Όταν γίνεις γονιός ζεις μέσα από τη ζωή των παιδιών σου. Εσύ περνάς σε δεύτερο πλάνο… πίσω από τις κουρτίνες».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved