Ανίτα Μπραντ: «Η καρδιά μου ραγίζει, η φωνή μου κλείνει»

Μία εικόνα που έκανε χθες τον γύρο του διαδικτύου συγκλόνισε και την Ανίτα Μπραντ.

Ανίτα Μπραντ: «Η καρδιά μου ραγίζει, η φωνή μου κλείνει»

Η Ελλάδα καίγεται και οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες σε Αττική, Αλεξανδρούπολη, Έβρο και πολλές ακόμα περιοχές. Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν το διαδίκτυο ανατριχιάζουν. Μία από αυτές είναι η φωτογραφία με τα νεογέννητα που μεταφέρθηκαν από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όταν εκκενώθηκε χθες το πρωί.

https://www.instagram.com/p/CwPVXk0uCdU/

Η φωτογραφία συγκλόνισε και την Ανίτα Μπραντ η οποία έγραψε σε ανάρτησή της:

«Εικόνες πόνου, εικόνες οργής, εικόνες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Από το πρωί έχω λάβει εκατοντάδες μηνύματα και εικόνες που αναφέρονται στη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη. Βλέποντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία η καρδιά μου ραγίζει και η φωνή μου κλείνει. Στα επόμενα stories σας βάζω τρόπους όπου μπορείτε να βοηθήσετε και αν γνωρίζετε κι εσείς κάποιον άλλον τρόπο που μπορούμε να βοηθήσουμε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου ώστε να το δημοσιεύσω».

anita-mprant.jpg

Η make up artist έφερε το δεύτερο παιδί της στον κόσμο λίγους μήνες πριν και ως μαμά συναισθάνεται την αγωνία και τον φόβο που βιώνουν οι γονείς αυτών των μωρών.

Στα επόμενα Instagram Stories της δημοσίευσε τρόπους με τους οποίος μπορεί ο κάθε ένας να βοηθήσει από όπου είναι. Σε τόσο δύσκολες στιγμές η συμπόνια και η αλληλοβοήθεια είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε.

https://www.instagram.com/p/CvJrpQ1tNv2/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved