Ανίτα Μπραντ: Ποζάρει στην παραλία αγκαλιά με τους γιους της

Νέα στιγμιότυπα με τους γιους της δημοσίευσε η Ανίτα Μπραντ.

Ανίτα Μπραντ: Ποζάρει στην παραλία αγκαλιά με τους γιους της

Η Ανίτα Μπραντ απολαμβάνει τη μητρότητα και παρόλο που οι περισσότερες αναρτήσεις της στο Instagram αφορούν μακιγιάζ και tips ομορφιάς, κάθε μοιράζεται στιγμιότυπα και από την καθημερινότητά της στη οποία πρωταγωνιστούν οι δύο γιοι της.

Σε μία από αυτές είχε πει πρόσφατα:

«Από τότε που έχουμε αποκτήσει παιδιά τα Σαββατοκύριακα μου φαίνονται λες και περνάνε σε 2 δευτερόλεπτα. Ποτέ στη ζωή μου δεν λαχταρούσα τόσο πολύ να έρθει το Σάββατο και η Κυριακή να μπορώ να είμαι ξένοιαστα όλη μέρα μαζί τους.»

anita-mprant-(3).jpg

Ο μεγάλος γιος της Ανίτα Μπραντ και του Χάρη Χριστόπουλου γιόρτασε τα τρίτα του γενέθλια τον περασμένο Ιούνη. Ήταν τα πρώτα γενέθλια που γιόρτασαν οι τέσσερις τους μετά τη γέννηση του νέου μέλους της οικογένειας και η make up artist έγραψε στο Instagram:

«Τα πρώτα γενέθλια οι τέσσερις μας 🥰 Πώς πέρασαν 3 χρόνια κ όλας μου φαίνεται αδιανόητο!!

Θυμάμαι την κάθε στιγμή, το κάθε πόνο, την πρώτη αγκαλιά, το πρώτο φιλάκι, το πρώτο κλάμα, το πρώτο βλέμμα, το πρώτο ύπνο, τα πρώτα όλα όσα ζήσαμε εκείνη την ημέρα όσο εσύ τόσο κι εγώ για πρώτη φορά!»

https://www.instagram.com/p/CvQH6DnN_Gq/

Το νέο μέλος γεννήθηκε στις αρχές του περασμένου Απρίλη. Και οι δύο γονείς κράτησαν κρυφό τον επικείμενο ερχομό του νέου μέλους. Η Ανίτα Μπραντ αποκάλυψε ότι έγινε για δεύτερη φορά μαμά αφού γέννησε:

«Εχθές ήταν ήδη μία βδομάδα που έχουμε το Χριστοπουλάκι νο 2 μαζί μας» έγραψε στην πρώτη ανάρτηση μετά τον τοκετό στις 7 Απρίλη.

anita-mprant-patousakia-gios.jpg

Η φωτογραφία με τους γιους της από τις διακοπές

Την περίοδο αυτή η οικογένεια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η Ανίτα Μπραντ μοιράστηκε με τους ακολούθους της νέα στιγμιότυπα με τους γιου της. Πιο συγκεκριμένα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, μία με τον Χρηστάκο και μία με τον μικρότερο γιο της, γράφοντας:

«Οι πιο δυνατές χτυποκαρδιές μου ακούστηκαν για εσάς #χριστοπουλακια»

Παρακάτω τα στιγμιότυπα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved