Κλέλια Πανταζή: Η καλοκαιρινή δραστηριότητα που κάνει ο γιος της θα ενθουσιάσει κάθε παιδί

Ένα στιγμιότυπο με τον μεσαίο της γιο, μοιράστηκε η Κλέλια Πανταζή μέσω Instagram.

Κλέλια Πανταζή: Η καλοκαιρινή δραστηριότητα που κάνει ο γιος της θα ενθουσιάσει κάθε παιδί

Η Κλέλια Πανταζή έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί στις 20 Ιούλη και αυτό το καλοκαίρι ήταν ακόμα πιο ιδιαίτερο για εκείνη. Η αθλήτρια είναι πλέον μαμά τριών αγοριών και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη, μίας και η δημιουργία μίας μεγάλης οικογένειας ήταν για εκείνη όνειρο ζωής.

«”Τρις..ευτυχισμένοι”

Αυτό είμαστε!!

Επιτέλους σε κρατάμε αγκαλιά!!!

Ήρθες για να ολοκληρώσεις την οικογένεια μας..

Όνομα μπορεί να μην σου έχουμε βρει ακόμη.. αλλά αν ήσουν Ινδιάνος θα ήσουν ο “Ήρθα για να Μείνω”!» είχε γράψει στην πρώτη ανάρτησή της μετά τον τοκετό.

https://www.instagram.com/p/Cu69cngoqMO/

Διακοπές στη Μυτιλήνη με το μωρό

Το νέο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε στα μέσα του καλοκαιριού, ωστόσο, η Κλέλια Πανταζή επισκέφτηκε το αγαπημένο της νησί και φέτος.

https://www.instagram.com/p/Cv9Pa_konOB/

Εκεί πέρασε Δεκαπενταύγουστο, εκεί γιόρτασε και τον ένα μήνα από τη γέννηση του τρίτου της γιου.

«Ένας μήνας έτσι» έγραψε σε ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CwC2MU4Igyf/

Ένα νέο στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές της διακοπές μοιράστηκε η αθλήτρια, αυτή τη φορά με τον μικρό Αλέξανδρο. Το αγοράκι που γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια τον Γενάρη, ζωγραφίζει με προσήλωση τις πέτρες που μάζεψε από τη θάλασσα , μία δραστηριότητα δημιουργική και διασκεδαστική που θα ενθουσιάσει κάθε παιδί.

klelia-pantazi-zografiki-se-petres.jpg

Ζωγραφική σε βότσαλα και πέτρες

Η ζωγραφική είναι έτσι και αλλιώς μία διασκεδαστική και ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά. Τα βοηθά να εκφραστούν, να ανακαλύψουν τη χαρά της δημιουργίας, να μάθουν τα χρώματα και παράλληλα να εξασκήσουν τις κινητικές τους δεξιότητες.

Εμπνευστείτε από την ανάρτηση της Κλέλιας Πανταζή και ζωγραφίστε τις πέτρες που μαζέψατε από τις καλοκαιρινές σας διακοπές με νερομπογιές ή ακρυλικά χρώματα. Τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, μπορούν να σχεδιάσουν και να ζωγραφίζουν πιο συγκεκριμένα σχέδια όπως πρόσωπα ή ζωάκια.

https://www.instagram.com/p/COPTx-AAxDh/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved