Κλέλια Πανταζή: Ο γιος της δροσίζεται στο συντριβάνι

Απολαυστικά στιγμιότυπα με τους γιους της μοιράζεται τις τελευταίες μέρες η Κλέλια Πανατζή, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί. 

Κλέλια Πανταζή: Ο γιος της δροσίζεται στο συντριβάνι

Η Κλέλια Πανταζή οσονούπω θα γίνει μαμά για τρίτη φορά, καθώς διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Πάμε προβλέψεις! Σε πόσες..;» ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους επτά μέρες πριν και συμπλήρωσε:

«*Μην βιάζεστε! Να συνυπολογίζετε ότι είναι το 3ο παιδί.. 3η κοιλιά κλπ..

(Επειδή με αγχώσατε! και δεν έχω φτιάξει ούτε τσάντα μαιευτηρίου ακόμα!)»

klelia-pantazi.jpg

Στις φωτογραφίες πάντως είναι πιο λαμπερή από ποτέ και η ευτυχία αποτυπώνεται στο πρόσωπό της. Σίγουρα η καθημερινότητα με δύο μικρά παιδιά σε συνδυασμό με μία εγκυμοσύνη εν μέσω καλοκαιριού είναι πρόκληση, εκείνη όμως δε χάνει στιγμή το χαμόγελό της και οι φωτογραφίες που μοιράζεται με τους ακολούθους της στο Instagram δείχνουν ότι απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Λίγες μέρες πριν βρέθηκε με τον γιο της σε γνωστό πάρκο της Αθήνας και εκείνος μετά από το παιχνίδι και τη βόλτα δροσίστηκε στο συντριβάνι. Η Κλέλια Πανταζή απαθανάτισε το στιγμιότυπο και ιδού.

klelia-pantazi-suntrivani.jpg

Χθες μοιράστηκε και ένα στιγμιότυπο με τον μικρό της γιο που έγινε ενός έτους τον περασμένο Γενάρη. Το αγοράκι που όσο μεγαλώνει της μοιάζει ολοένα και περισσότερο, φοράει ένα λευκό κορμάκι που γράφει «Σε αγαπάω. Πολύ» και κάνει πατίνι αμέριμνο χωρίς κάνει να έχει πάρει είδηση ότι η μαμά του το φωτογραφίζει.

klelia-pantazi-2.jpg

Κλέλια Πανταζή: «Ο άντρας μου είναι υπέροχος και αυτός είναι ο λόγος που τολμάω το τρίτο παιδί»

Η Κλέλια Πανταζή είχε μιλήσει για την τρίτη της εγκυμοσύνη σε συνέντευξή της στο «MEGA Kαλημέρα». Μιας και το τρίτο της παιδί είναι αγόρι, ως αγορομάνα είπε: «Ήθελα πάντα οικογένεια. Μικρή έλεγα ότι θα έχω δύο κόρες, τελικά ήρθαν δύο γιοι».

Με πολύ τρυφερά λόγια μίλησε για το Λευτέρη Τσάκαλο ο οποίος είναι ένας δοτικός μπαμπάς και ένας πολύ υποστηρικτικός σύντροφος.

«Ο άντρας μου είναι υπέροχος και αυτός είναι ο λόγος που τολμάω το τρίτο παιδί. Εάν μπορούσε και να θηλάσει, θα το έκανε» είπε η Ολυμπιονίκης.

Όσο για το πώς του αποκάλυψε την τρίτη της εγκυμοσύνη είπε: «Ο άντρας μου μου λέει ότι θα με έχουν βασίλισσα. Ανακοίνωσα στον άντρα μου ότι είμαι έγκυος ξανά την ημέρα γενεθλίων του μεγάλου γιου μας. Στην τρίτη εγκυμοσύνη ο άνδρας μου αντέδρασε σαν να του ανακοινώνω την πρώτη, ήταν πολύ χαρούμενος».

https://www.instagram.com/p/CtoGHSMrdOb/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved