Κλέλια και Άννη Πανταζή: Τα παιδιά τους είναι οι καλύτεροι φίλοι

Νέες φωτογραφίες των παιδιών τους δημοσίευσε στο Instagram η Κλέλια Πανταζή.

Κλέλια και Άννη Πανταζή: Τα παιδιά τους είναι οι καλύτεροι φίλοι

Η Κλέλια Πανταζή δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες του Άγγελου, της Χριστιάνας και του Αλέξανδρου κατά τη διάρκεια βόλτας τους.

klelia-pantazi-2.jpg

Η Χριστιάνα για ακόμα μία φορά ξεχώρισε για το νάζι και το στιλ της ενώ σε επόμενο στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Κλέλια Πανταζή στο Instagram, Άγγελος και Χριστιάνα που είναι και οι μεγαλύτεροι, παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι. Ποιο είναι αυτό; «Μαμά» και «μπαμπάς» ένα παιχνίδι ρόλων, εξαιρετικά ωφέλιμο που όλα τα παιδιά παίζουν σε αυτήν την ηλικία.

klelia-pantazi-1.jpg

Τα ξαδερφάκια μεγαλώνουν σαν αδέρφια όπως είχε πει στο Mothersblog.gr η Κλέλια Πανταζή σε παλιότερη συνέντευξή της και αυτό γιατί μένουν δίπλα με τις αδερφές της και τα πέντε πλέον παιδιά -τρία της Κλέλιας Πανταζή και δύο της Άννη- περνούν πολύ χρόνο μαζί.

«Είμαστε η μία το στήριγμα της άλλης. Εγώ είμαι η μεγάλη αδερφή οπότε με το που ήρθε στο σπίτι, ανέλαβα τον ρόλο να την προστατεύω. Επίσης, επειδή είχαμε παράλληλους βίους και με τον πρωταθλητισμό και με το “Dancing with the Stars”, ήταν σαν ήξερα πάντα τι να τη συμβουλεύσω ή να της πω τι να προσέξει σε πράγματα που είχε κάνει εγώ ως μεγαλύτερη.

Στη μητρότητα βέβαια έγινε το ανάποδο. Έκανε η Άννη το πρώτο βήμα και αυτό ήταν το καλύτερο σεμινάριο για μένα. Από το πρώτο βράδυ που γέννησε ήμουν μαζί της στο μαιευτήριο, ήμουν στα πρώτα μπάνια του μωρού, στα αλλάγματα σε όλα, οπότε το ζούσα και έβλεπα τι με περιμένει. Είμαστε πολύ χαρούμενες που και σε αυτό ήμαστε μαζί και γιατί τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν μαζί σαν αδέρφια και όχι σαν ξαδέρφια» είχε πει η Ολυμπιονίκης στη συνέντευξή της.

Η ιδιαίτερη αυτή σχέση που έχουν όχι μόνο οι αδερφές αλλά και τα παιδιά τους αποτυπώνεται και στα στιγμιότυπα που μοιράζονται κατά καιρούς οι δύο αθλήτριες μέσω των social media.

Εδώ, ο Αλέξανδρος και ο Φίλιππος που έχουν μόλις δύο μήνες διαφορά σε παλιότερη φωτογραφία τους.

1666776380263-61829538-klelia-annie-pantazi-gioi-(1).jpg

Εδώ οι Άγγελος, Χριστιάνα, Αλέξανδρος και Φίλιππος στο μίνιμαλ και φωτεινό δωμάτιο της Χριστιάνας.

pantazi-paidia.jpg

Για την Κλέλια Πανταζή η δημιουργία οικογένειας ήταν όνειρο ζωής. Τον περασμένο Ιούλη έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί και διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της.

klelia-pantazi-paidia.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved