Πετρούνιας – Μιλλούση: Η Λένια βάφτηκε μόνη της και είναι σκέτη γλύκα

Το στιγμιότυπο δημοσίευσε στο Instagram του ο Λευτέρης Πετρούνιας.  

Πετρούνιας – Μιλλούση: Η Λένια βάφτηκε μόνη της και είναι σκέτη γλύκα

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα με τις κόρες τους στα social media και οι μικρές Σοφία και Λένια είναι αυτές που κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις. Η Λένια είναι η μικρότερη σε ηλικία και εκείνη που ποζάρει με περισσότερο νάζι στον φακό.

https://www.instagram.com/p/Cu-F34zsokY/

Ένα ακόμα στιγμιότυπο με τη Λένια μοιράστηκε στο Instagram ο Λευτέρης Πετρούνιας το Σαββατοκύριακο. Η Λένια βάφτηκε μόνη της και ο Ολυμπιονίκης απαθανάτισε το αποτέλεσμα.

Το κοριτσάκι φοράει μία μπλούζα που γράφει «λουκούμι» και ο Λευτέρης Πετρούνιας σχολιάζει χιουμοριστικά:

«Ό,τι λέει η μπλούζα».

lenia-petrounia-(2).jpg

Λευτέρης Πετρούνιας: Ένας cool μπαμπάς

Ο Λευτέρης Πετρούνιας περνά με τις κόρες του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Τις χτενίζει, τις πηγαίνει βόλτες, παίζουν μαζί. Σε συνέντευξή της η Βασιλική Μιλλούση είχε πει: «εάν μπορούσε να θηλάσει θα το έκανε». Και ο Ολυμπιονίκης, όμως, έχει και ο ίδιος παραδεχτεί ότι από την πρώτη στιγμή ασχολείται ενεργά με τη φροντίδα των δύο παιδιών τους, αναλαμβάνοντας από το άλλαγμα πάνας, μέχρι το τάισμα και τη βόλτα στην παιδική χαρά.

https://www.instagram.com/p/Cto2-ckNp7l/

Παρακάτω ένα ακόμα στιγμιότυπο που είχε δημοσιεύσει πρόσφατα στο Instagram της η Βασιλική Μιλλούση με τον Λευτέρη Πετρούνια να φτιάχνει τα μαλλιά της Σοφίας.

petrounias-kotsidakia-sofia.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved