Πετρούνιας - Μιλλούση: Στην Κύπρο με τις κόρες τους

Στην Κύπρο βρίσκεται σύσσωμη η οικογένεια Πετρούνια. 

Πετρούνιας - Μιλλούση: Στην Κύπρο με τις κόρες τους

Στην Κύπρο προετοιμάζεται τις μέρες αυτές ο Λευτέρης Πετρούνιας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης το οποίο έχει προγραμματιστεί για το τέλος Σεπτέμβρη. Στο πλευρό του όπως πάντα βρίσκεται η Βασιλική Μιλλούση και οι κόρες τους, Σοφία και Λένια.

Η αθλήτρια δημοσίευσε ένα πρώτο βίντεο από την αρχή του ταξιδιού τους και τις πρώτες ώρες τους στη μεγαλόνησο.

https://www.instagram.com/reel/CvpD1BKoURh/

Στιγμιότυπα μοιράστηκε και μέσα από τα Insatgram Stories της. Μαμά και κόρες όσο ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε προπόνηση πήγαν στην παραλία και τα δύο κορίτσια έπαιξαν με την άμμο.

lenia-petrounia-2.jpg
sofia-petrounia.jpg

Αργότερα, η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε και μία mirror selfie με τις μικρούλες.

millousi-kores.jpg

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Δεμένοι σαν μια γροθιά

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση είναι πολλά χρόνια μαζί, έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και πάντα ο ένας είναι στήριγμα για τον άλλον. Έχουν περάσει δυσκολίες, δοκιμασίες, ο αλληλοσεβασμός και η αλληλοστήριξη όμως, τους φέρνει πάντα πιο κοντά.

Τον Απρίλη η Βασιλική Μιλλούση μετά από προετοιμασία μηνών και την απόφασή της να ασχοληθεί ξανά με τον πρωταθλητισμό, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής του Καΐρου. Τότε δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες που αποτυπώνουν ακριβώς τη σχέση της με τον Ολυμπιονίκη.

https://www.instagram.com/p/CrllmakI7R7/

Στους αγώνες του Λευτέρη Πετρούνια, η Βασιλική Μιλλούση είναι η πιο ένθερμη υποστηρίκτριά του, ακόμα και όταν βρίσκεται μακριά. Στο γυμναστήριο γυμνάζονται μαζί και γενικά πάντα βρίσκουν τρόπους να περνούν χρόνο ως οικογένεια χωρίς να αφήνουν πίσω τους τα όνειρα και τα «θέλω» τους.

https://www.instagram.com/reel/CtdwJyYgqT4/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved