Λευτέρης Πετρούνιας: Tο χτένισμα που έκανε στη μεγάλη του κόρη

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έφτιαξε τα μαλλιά της Σοφίας και η Βασιλική Μιλλούση απαθανάτισε τα στιγμιότυπα. 

Λευτέρης Πετρούνιας: Tο χτένισμα που έκανε στη μεγάλη του κόρη

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας τρυφερός μπαμπάς και τα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς τόσο ο ίδιος, όσο και η Βασιλική Μιλλούση, στα social media το αποδεικνύουν.

https://www.instagram.com/p/CuPccHZo9BA/

Η Βασιλική Μιλλούση σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «εάν μπορούσε να θηλάσει θα το έκανε». Ο Ολυμπιονίκης έχει και ο ίδιος παραδεχτεί ότι από την πρώτη στιγμή ασχολείται ενεργά με τη φροντίδα των δύο παιδιών τους, αναλαμβάνοντας από το άλλαγμα πάνας, μέχρι το τάισμα και τη βόλτα στην παιδική χαρά.

https://www.instagram.com/p/CgSJtzvKEVl/

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Βασιλική Μιλλούση είχε χαρακτηρίσει τον Λευτέρη Πετρούνια «daddy cool». Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε είχε απαθανάτιζε τον Ολυμπιονίκη να κάνει κοτσιδάκια στη μεγάλη τους κόρης.

petrounias-kotsidakia-sofia.jpg

Αυτή φυσικά δεν ήταν η πρώτη ούτε η τελευταία φορά. Στο παρελθόν η αθλήτρια είχε αναρτήσει ξανά στο προφίλ της στιγμιότυπα με τον Λευτέρη Πετρούνια να επιμελείται το χτένισμα της Λένιας γράφοντας: «Και κομμωτής».

petrounias-kotsides-kori.JPG

Ως οικογένεια, η Βασιλική Μιλλούση, ο Λευτέρης Πετρούνια και τα δύο κορίτσια είναι δεμένοι σαν μία γροθιά. Οι μικρές Σοφία και Λένια συνοδεύουν συχνά τους γονείς τους στο γυμναστήριο όπου κάνουν τις καθημερινές τους προπονήσεις, αλλά και σε ταξίδια που κάνουν ανά διαστήματα για αγώνες και άλλες διοργανώσεις.

https://www.instagram.com/p/CrD0HJWoGU4/

Πρόσφατα βρέθηκαν στην Κύπρο στα πλαίσια της προετοιμασίας του Ολυμπιονίκη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης. «Όταν η προετοιμασία του μπαμπά μπορεί να έχει λίγο και από εμάς το λες τύχη» έγραψε η Βασιλική Μιλλούση κάτω από ένα βίντεο που δημοσίευσε από το ολιγοήμερο ταξίδι τους εκεί.

https://www.instagram.com/reel/CvpD1BKoURh/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved