Ησαΐας Ματιάμπα: Οικογενειακές διακοπές στην Αλόννησο

Στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές του διακοπές δημοσίευσε ο Ησαΐας Ματιάμπα στο Instagram.

Ησαΐας Ματιάμπα: Οικογενειακές διακοπές στην Αλόννησο

Το τελευταίο διάστημα ο Ησαΐας Ματιάμπα δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με τον γιο του. Ο Ηρακλής είναι πέντε χρονιών και κλέβει την παράσταση στις αναρτήσεις του τραγουδιστή, όπως στην παρακάτω που έχει ανέβει στη σκηνή του θεάτρου της Σαλαμίνας.

Στην ανάρτησή του ο Ησαΐας Ματιάμπα που έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» έγραψε:

«Απ' τις 24/7 είχα/έχω/θα έχω την χαρά να έχω μαζί μου το θαύμα μου, τον Ηρακλή, μέχρι να ολοκληρωθούν οι παραστάσεις (αυτό μου λέει και αυτό θέλει)!!

Αυτά που περνάω μαζί του ως μπαμπάς, μέσα απ’ τη δουλειά μου.. Το πως συμπεριφέρεται, το πως ακούει, το πως καταφέρνει να επικοινωνεί με όλη την ομάδα, θίασο και τεχνικούς με κάνουν να νιώθω περηφάνεια, χαρά, συγκίνηση και τιμή που αυτό το πλάσμα επέλεξε εμένα και τη γυναίκα μου για γονείς του!!

Είναι πολλά αυτά που θέλω να πω, πολλά αυτά που θέλω να γράψω..Είμαι πάρα πολύ τυχερός που ζω μαζί σου όλες αυτές τις στιγμές, όλες αυτές τις εμπειρίες..

Σ' αγαπώ γιε μου..

Υ.Γ. Στη μεγάλη σας αγκαλιά νιώθει ασφάλεια και αγάπη και σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό»

matiampa-gios.jpg

Μετά το τέλος της περιοδείας ο τραγουδιστής και η οικογένειά του απολαμβάνουν μερικές ημέρες χαλάρωσης στην Αλόννησο. Ο Ησαίας Ματιάμπα μοιράστηκε με τους ακολούθους του μερικά στιγμιότυπα και από τα πιο όμορφα είναι αυτό με τον 5χρονο Ηρακλή και τη Βασιλική Καλανιώτη.

matiampa-gios-kalokairies-diakopes-(1).jpg

Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved