Ησαΐας Ματιάμπα: Με ράστα ο 5χρονος γιος του στη σκηνή του θεάτρου

Ο Ηρακλής συνοδεύει τον μπαμπά του στην καλοκαιρινή του περιοδεία.

Ησαΐας Ματιάμπα: Με ράστα ο 5χρονος γιος του στη σκηνή του θεάτρου

Ο Ησαΐας Ματιάμπα κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μέσα από τα social media του προωθεί κυρίως τη δουλειά του. Μόνη εξαίρεση οι αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς στο Instagram με τον γιο του, Ηρακλή. Σε αυτές, η αδυναμία που του έχει δεν κρύβεται.

Τον περασμένο Μάιο, με αφορμή τα 5α γενέθλια του Ηρακλή, ο Ησαΐας Ματιάμπα έγραψε στο προφίλ του στο Instagram:

«Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια..

Τι λόγια να αποτυπώσω στο κινητό για το θαύμα μου!! Γι’ αυτό το υπέροχο θαύμα που μου άλλαξε τη ζωή.

Από που να ξεκινήσω και πως να τελειώσω αυτό το ποστ για την πιο όμορφη ψυχή του κόσμου όλου..

Εύχομαι και στα επόμενα 5 χρόνια να είμαι κοντά σου όπως είμαι και τώρα και παρέα να βαδίζουμε στο δρόμο της αγάπης αντιμετωπίζοντας τα πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία❤️

Να σε χαιρόμαστε!! Να τα εκατοστήσεις!!

Να είσαι ευγενικός και δοτικός με όλους!!

Σ’ αγαπώ γιε μου..»

https://www.instagram.com/p/CsQYRS8orPg/

Μπαμπάς και γιος περνούν πολύ χρόνο μαζί και μάλιστα κάνουν και το ίδιο άθλημα: Soo Bahk Do. Το Soo Bahk Do στο σημείο αυτό να πούμε ότι είναι μία πολεμική τέχνη στην οποία χρησιμοποιείται όλο το σώμα για τεχνικές αυτοάμυνας σε συνδυασμό με μία αυστηρή φιλοσοφία. Οι λέξεις σημαίνουν «μάχη μόνο με την χρησιμοποίηση των χεριών και των ποδιών, χωρίς την χρήση όπλων» και είναι η μοναδική Κορεάτικη πολεμική τέχνη που βρίσκουμε αναφορές από την εποχή της δυναστείας Ko Ku Ryo, γεγονός που την καθιστά την αρχαιότερη (περίπου 2000 ετών) στην ιστορία των Κορεάτικων πολεμικών τεχνών.

Το καλοκαίρι μπαμπάς και γιος συμμετείχαν σε ένα summer camp διάρκειας επτά ημερών με το συγκεκριμένο άθλημα στο επίκεντρο. Παρακάτω ένα στιγμιότυπο που μοιράστηκε μέσω Instagram ο τραγουδιστής.

https://www.instagram.com/reel/CuOTuY9oaH_/

Εκτός από την παραπάνω μίνι εξόρμηση, ο Ησαΐας Ματιάμπα έχει προγραμματισμένα live και περιοδεία με την παράσταση «Άντρες με τα όλα τους». Από τα τέλη Ιούλη μαζί του είναι και ο πεντάχρονος Ηρακλής. Μάλιστα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε φωτογραφίες του πάνω στη σκηνή με το αγοράκι να κλέβει την παράσταση. Για ακόμα μία φορά το αγοράκι ξεχωρίζει για το στιλ του: έχει κάνει ράστα τα μαλλιά , φορά ένα λευκό μπλουζάκι, μαύρο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.

Στην ανάρτησή του μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής έγραψε:

«Αυτά που περνάω μαζί του ως μπαμπάς, μέσα απ’ τη δουλειά μου.. Το πώς συμπεριφέρεται, το πώς ακούει, το πώς καταφέρνει να επικοινωνεί με όλη την ομάδα, θίασο και τεχνικούς με κάνουν να νιώθω περηφάνεια, χαρά, συγκίνηση και τιμή που αυτό το πλάσμα επέλεξε εμένα και τη γυναίκα μου για γονείς του!!

Είναι πολλά αυτά που θέλω να πω, πολλά αυτά που θέλω να γράψω..

Είμαι πάρα πολύ τυχερός που ζω μαζί σου όλες αυτές τις στιγμές, όλες αυτές τις εμπειρίες..

Σ' αγαπώ γιε μου..

Υ.Γ. Στη μεγάλη σας αγκαλιά νιώθει ασφάλεια και αγάπη και σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved