Ησαΐας Ματιάμπα: Έχει μιλήσει στον γιο του για το bullying και εξηγεί το γιατί

«Από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου, τον προετοιμάζουμε ότι μπορεί να δεχθεί μπούλινγκ» δήλωσε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Ησαΐας Ματιάμπα: Έχει μιλήσει στον γιο του για το bullying και εξηγεί το γιατί

Ο Ησαΐας Ματιάμπα με τον μικρό Ηρακλή.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα βρέθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο του, Ηρακλή, και το bullying.

Ο τραγουδιστής μίλησε για περιστατικά ρατσισμού που έχει βιώσει ο ίδιος και τον τρόπο που έχουν επιλέξει με τη σύζυγό του να μιλήσουν στον γιο του για τον ρατσισμό και το bullying.

«Οι εποχές δεν έχουν αλλάξει και πάνε από το κακό στο χειρότερο γιατί όταν υπάρχει κοινωνική παρακμή είναι αναμενόμενο να βγαίνουν στην επιφάνεια κοινωνικά θέματα και κοινωνικά προβλήματα σοβαρά» είπε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Από τότε που γεννήθηκε του λέμε ότι θα υπάρχουν άνθρωποι που θα του συμπεριφέρονται κάπως παράξενα και ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζει με ψυχραιμία αυτά τα γεγονότα. Του λέμε ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί, αλλά ίσοι και δεν κάνουμε διακρίσεις. Είμαστε κοντά στον αδύναμο. Του τα λέμε καθημερινά γιατί υπάρχουν καθημερινά δείγματα.»

Ο Ησαΐας Ματιάμπα έγινε μπαμπάς τον Μάιο του 2018. Η ασυναμία που έχει στον γιο του δεν κρύβεται ούτε στις αναρτήσεις του και συχνά εκφράζει δημόσιοα την αγάπη και την περηφάνεια του για εκείνον.

Ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα πέρυσι τον Ιούνη είχε γράψει σε ανάρτησή του:

«Εδώ και 4 χρόνια κάθε μέρα είναι μια ξεχωριστή γιορτή! Με τα γέλια σου, τις γκρίνιες σου, τα θέλω σου, τις αγκαλιές σου, τα σ’ αγαπώ σου.

Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες! Χρόνια πολλά και σ’ αυτούς που λείπουν»

https://www.instagram.com/p/Ce-uOYVIddc

Να σας θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Καλιανιώτη. Και οι δύο διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αγορά την προσωπική του ζωή και έτσι οι λίγες φωτογραφίες που βλέπουμε του μικρού Ηρακλή είναι αυτές που σπάνια επιλέγει να αναρτά ο τραγουδιστής.

https://www.instagram.com/p/Cjvm_JloCz8
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved