Ησαΐας Ματιάμπα: Κάνει Soo Bahk Do με τον 5χρονο γιο του

Μπαμπάς και γιος ξεκίνησαν την ίδια πολεμική τέχνη.

Ησαΐας Ματιάμπα: Κάνει Soo Bahk Do με τον 5χρονο γιο του

Η Ησαΐας Ματιάμπα έχει αδυναμία στον γιο του Ηρακλή. Συχνά εκφράζει την αγάπη του για αυτόν και δημόσια μέσα από τις αναρτήσεις του στο Instagram.

Ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα τον περασμένο Ιούνη είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με και είχε γράψει:

«Εδώ και 4 χρόνια κάθε μέρα είναι μια ξεχωριστή γιορτή! Με τα γέλια σου, τις γκρίνιες σου, τα θέλω σου, τις αγκαλιές σου, τα σ’ αγαπώ σου.

Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες! Χρόνια πολλά και σ’ αυτούς που λείπουν»

https://www.instagram.com/p/Ce-uOYVIddc

Ο Ηρακλής γεννήθηκε τον Μάιο του 2018 και είναι ένα δραστήριο και χαριτωμένο αγοράκι. Όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερα πράγματα κάνει με τον μπαμπά του. Τους έχουμε δει να ζωγραφίζουν, να πηγαίνουν βόλτες. Άλλη αγαπημένη τους δραστηριότητα; Το Soo Bahk Do που ξεκίνησαν παρέα.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες τους και έγραψε:

«Όποιο μονοπάτι και να ακολουθήσεις στη ζωή σου, θα ‘μαι πάντα δίπλα σου και πάντα περήφανος για σένα..

#τοθαυματηςζωηςμου»

Τι είναι το Soo Bahk Do

Το Soo Bahk Do είναι μία πολεμική τέχνη στην οποία χρησιμοποιείται όλο το σώμα για τεχνικές αυτοάμυνας σε συνδυασμό με μία αυστηρή φιλοσοφία.

Οι λέξεις σημαίνουν «μάχη μόνο με την χρησιμοποίηση των χεριών και των ποδιών, χωρίς την χρήση όπλων» και είναι η μοναδική Κορεάτικη πολεμική τέχνη που βρίσκουμε αναφορές από την εποχή της δυναστείας Ko Ku Ryo, γεγονός που την καθιστά την αρχαιότερη (περίπου 2000 ετών) στην ιστορία των Κορεάτικων πολεμικών τεχνών.

Το Soo Bahk Do, διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Soo Bahk Do, με την συνεχή φυσική και ψυχική εκπαίδευση, χτίζει ένα σώμα το οποίο σύντομα ανακαλύπτει την μέγιστη απόκτηση των δυνατοτήτων του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved